Time Machine popup verwijderen

Hoi mensen!

Heb eindelijk mijn Lacie NS2 aan de praat gekregen in Lion: Wat een opluchting.
Nu krijg ik een vreselijke pop-up als hij gaat backuppen (zie plaatje).
Dit heb ik voorheen (SL) nooit gezien en het irriteert. Weet iemand
hoe ik dit venstertje (visuele verwerking van de backup) kan verwijderen?

Furbz

[img]/uploads/community/ef82075e44aff6b08dcc774194693fe4a663f5c0_0.png[/img]

Dat gebeurt alleen bij de allereerste kopie, later niet meer.

Aha.. Dank je Hendrik!
Vorige kopie draaide 's nachts, dus daarom heb ik het natuurlijk
over het hoofd gezien!

Nu nog uitvinden hoe ik het icoon verstop.. Iemand een idee?

Dat kun je gewoon via de voorkeuren doen van TM of met cmd+slepen uit de menubalk halen.
Met dat laatste kun je ook van de officiƫle Apple icons de volgorde veranderen.

Ik bedoelde eigenlijk die Bad Boy op het bureaublad..

Je bedoelt je TM drive zelf? Die kun je niet onzichtbaar maken. Onder SL kun je alleen instellen (via de Finder voorkeuren) dat [i]geen enkele[/i] externe drive zichtbaar is op de desktop, en of dat in Lion per drive kan kan weet ik niet, maar ik vermoed van niet.