toast 5.2

Heb een probleem met toast 5.2.Bij het branden van een audioCD van bv 15 nummers stopt de brander met branden er op een willekeurig moment mee. Dan na 3 nummers, dan na 7 dan na 4 etc. Hebben meer mensen dit euvel en zo ja is er een oplossing? :( Wat dat betreft vond ik toast 4.3 onder 9 wel prettiger!

Ligt denk ik aan de kwaliteit van de CD en niet Toast. Toast kapt ermee als hij niet kan schrijven. Heb ik ook eens bij een heel pakje gehad van 10 CD's :cry: Je kan ook eerst even testen of je snelheid wel goed is met Apple-T Als dan de cijfers rood worden moet je de snelheid van de brander verminderen of van alle mp3'tje AIFF files maken. Dan brand ie altijd snel genoeg. (Dit kan je in Toast zelf doen door alle mp3'tjes te selecteren en dan extract drukken)

Dennis

Zou het niet Bufferunderrun kunnen zijn.Audio moet soms op een lagere snelheid dan de Max.

ik zal 's eea uitproberen

[quote:fb123e0bf9]Zou het niet Bufferunderrun kunnen zijn.Audio moet soms op een lagere snelheid dan de Max.[/quote:fb123e0bf9] Dat woord zocht ik :wink:

Dennis

Jouw probleem heb ik ook gehad. Toast 5.2 kent CD Text om titels van nummers mee te schrijven, maar dat pikte mijn brander niet.

Die optie heb ik uitgezet en nu draait 't ie weer als vanouds.

Frans

thanks frenky! :lol: