.toast bestand

Hi, ik heb hier een .toast bestand. Zodra ik het bestand open verschijnt hij op mijn bureaublad als media. Ik kopieer dit naar mijn harddisk en probeer het te openen. Dan vraagt hij om een disk!?

Moet ik van het .toast bestand een cd maken die ik invoer zodra het programma hierom vraagt? Kan iemand mij dit (vast heel simpele handeling) uitleggen. Ik kom er gewoon niet uit… :oops:

[quote:3abb4d781d="dreamlab"]Moet ik van het .toast bestand een cd maken die ik invoer zodra het programma hierom vraagt? Kan iemand mij dit (vast heel simpele handeling) uitleggen. Ik kom er gewoon niet uit............ :oops:[/quote:3abb4d781d]

Als je een CD-RW hebt, kan je allicht eens proberen, verlies je d’r ook geen cd mee :slight_smile:

Volgens mij is dat een bestand met de layout van een te branden schijf, en dus niet met de feitelijke informatie. Die zoekt ie erbij op de machine waarop het gemaakt is. Op een diskimage staat wel alles (.dmg). Waarschijnlijk is de omvang van dat bestand ook niet bijster groot.

lukt 't ook niet om in toast via "open bestand" of zo te werken? dacht dat ik zo es iets had kunnen openen

als je toast hebt geinstalleerd en je klikt 2x op het .toast bestand dan start toast op en leest de image in. Vervolgens kun je de image op CD of DVD branden.