Toekomst van WiFi

Is Wifi de volgende zeepbel? http://www.theregister.co.uk/content/69/31262.html

Ik denk eerlijk gezegd van wel, want ik zie echt niet heleboel mensen in 't openbaar met hun laptop zitten. Voor PDA’s is er misschien wel een markt, maar de meeste mensen hebben over een tijdje een UMTS telefoon, vrees ik. Dus ik snap zelf niks van die hele hype over de zogenaamde openbare hotspots.

Thuis heb ik wel Wifi, en it rules!!! Ik kan me ook voorstellen dat 't op kantoor of universiteit handig kan zijn http://www.utwente.nl/nieuws/pers/cont_03-034.doc/, dus met zakelijke markt zit 't ook wel goed, denk ik.

Het lijkt me dat de 2 naast elkaar blijven bestaan. WiFi voor netwerken en Bluetooth voor 'devices' (thuisprinter, mobieltje, PDA).

Bluetooth is idiaal om van alles en nog wat aan je computer te hangen en vervult zo een gedeelte van de ‘Digital Lifestyle’ zoals Apple het noemt.
De computer staat centraal in je huis (of kantoor) en Bluetooth stelt je in staat om draadloos te communiceren met je telefoon, PDA, of printer.

In de Digital Lifestyle is internet onmisbaar. Wifi vervuld hierin vooral de noodzaak om breedbandinternet- en ethernetverbindingen draadloos te benaderen. Wifi is idiaal voor een betaalbaar draadloos netwerk voor professionals, het MKB en mensen thuis.

Ze maken elkaar niet kapot maar vullen juist aan. 8)