toetsenbord 12 inch verwijderen

hoe verwijder je het toetsenbord van een 12 inch powerbook? ik heb al een tijd gezocht op de forum en weet zeker dat het er moet staan maar kan het niet vinden... heb de twee schroefjes onder de f1-f2 en f11 -f12 al los, maar hij lijkt nog ergens vast te zitten...iemand een tip?

Zit het toetsenbord niet vast tegenwoordig?

Binnen 2 tellen zoeken op de support site van Apple, kom ik hier uit:

http://www.info.apple.com/usen/cip/index.html

[quote:fbea1a18e8="tricksel"]Binnen 2 tellen zoeken op de support site van Apple, kom ik hier uit:

http://www.info.apple.com/usen/cip/index.html[/quote:fbea1a18e8]

Een hyperlink naar de site van Apple Support in de lay-out van de berichten, zou meer mensen op het idee kunnen brengen hier eens te kijken… Een onderschatte bron van informatie.

ja dat had ik ook gevonden maar apple vind het keybord geen user installable part...gelukkig heb ik ergens een service manual kunnen vinden. Het blijkt dat bij het geheugen uitbreid gat nog een schoef voor het keyboard zit.

bedankt voor de moeite in iedergeval

@K!P:

Dan heb ik je verkeerd begrepen. Je topictitel is dat je 'm wilde verwijderen, en niet vervangen; ik dacht dat je 'm wilde verwijderen voor bijv. een geheugeninstallatie o.i.d.

Je zou eens kunnen kijken op [url]http://pbfixit.com/Guide/[/url] of ze daar een goede beschrijving hebben van een demontage...

:) toetsen bord moest idd eraf, maar dat mag eigenlijk niet van apple...maar het is gelukt doormiddel van een service manual die ik via google gevonden had.

Waarom moet het toetsenbord eraf?

een of andere mafkees bij apple repair had de schroefjes onder het toetsen bord om gewiselt...daardoor zat een te lange bij de dvd drive en dat veroorzaakte krassen... zelf doen ging sneller :)