Touchpad "klinkt" los te zitten?

Ik heb'n Macbook Pro late 2008 en sinds kort klinkt de linker onderkant van het touchpad alsof het los zit. Als ik er lichtjes op tab (de softclick zeg maar) dan klikt hij al een beetje. Ik klik meestal met mijn duim op die plaats.

Heeft iemand hier nog problemen mee of iets van gehoord? Is dit een defect? Moet’k er mee terug? Kan het worden gefixed?

Je beschrijving is te summier om te zeggen dat iets kapot is natuurlijk (lees je eigen vraag maar eens, en probeer daar maar eens op te antwoorden). Als het werkt, en je hebt er geen problemen mee lekker laten zitten. Heb je er last van moet je even langs de store... simple as that :)

Zoals Niels hierboven zegt. Als je naar de Store gaat, repareren ze het waarschijnlijk tegen [u:89366d92f4]betaling[/u:89366d92f4]. Het hangt dus van de mate hoeveel je er las van hebt af.

Ik heb precies hetzelfde op mijn witte macbook, ik heb er maar mee leren leven.

Excuses voor de slechte beschrijving. :wink:

Ik heb er even een youtubefilmpje van gemaakt. Hopelijk verduidelijkt dat de materie een beetje? Ik vraag het mij af, omdat ik hem misschien nog onder garantie kan laten fixen dan.

http://www.youtube.com/watch?v=ormjIXiQK8M

(ik heb het filmpje net geupload, dus het kan nog een tijd duren voor hij beschikbaar wordt. Even geduld, aub.)

Ja dit is het, ik denk dat er gewoon wat los zit bij het knopje ofzo. Vroeger had ik hier nooit last van, en opeens was het er.

ik heb dit enkel als ik mijn macbook vertikaal houd.

http://www.youtube.com/watch?v=wo8h7m4wfpo Mss een rare oplossing. Maar als het werkt, waarom niet?

[quote="Pepperonie"]http://www.youtube.com/watch?v=wo8h7m4wfpo Mss een rare oplossing. Maar als het werkt, waarom niet?[/quote

Hmm, dat is gewoon om de klik-luidheid te vemrinderen, maar dat is niet precies wat ik voorheb. Desalniettemin probeer’k het eens. Thx.