Transparant dock

Zou het zo kunnen zijn dat Tranparant Dock niet werkt met X.4.4?? Met de vorige update moest er ook een aanpassing komen en nu krijg ik weer niet goed.

[quote:969350781d="Hans Flick"]Zou het zo kunnen zijn dat Tranparant Dock niet werkt met X.4.4?? Met de vorige update moest er ook een aanpassing komen en nu krijg ik weer niet goed.[/quote:969350781d] Dat gebeurt bij elke update. Als je niet zonder TD kunt, moet je wachten met updaten.

Een prima alternatief: [url=http://www.unsanity.com/haxies/cleardock]Unsanity's ClearDock[/url]. Doet het probleemloos onder 10.4.4 ;)

[quote:fc71bb7d91="Apollo"]Een prima alternatief: [url=http://www.unsanity.com/haxies/cleardock]Unsanity's ClearDock[/url].[/quote:fc71bb7d91] Nee, dank u. Geen haxies meer op mijn Macs. Ik kan wel een weekje zonder transparant dock. :)

Nou, je hoeft [url=http://tc.versiontracker.com/product/redir?lid=690561]blijkbaar[/url] geen week te wachten. :) En (on a side note) ik snap de problemen met haxies nooit zo goed. Ik heb APE en verschillende haxies al sinds jaar en dag zonder wat voor probleem dan ook draaien. Maar goed, Transparent Dock is weer up to date en daar ging het in dit topic om.

Ha, gelukkig, de update van Transparant Dock 2.3.6 is er.... alles weer als vertrouwd!!!