TV kijken

Weet er iemand een programma of website waarop ge TV kunt kijken op uwen mac?

Ik weet alleen dat xs4all een proef doet met tv via het internet. Je hebt er alleen minimaal 512 Kbit verbinding voor nodig, en het aanbod is niet zo groot. Zie de link:

http://www.dsltv.nl/

[quote:fd20bdcada="lucasraggers"]Ik weet alleen dat xs4all een proef doet met tv via het internet. Je hebt er alleen minimaal 512 Kbit verbinding voor nodig, en het aanbod is niet zo groot. Zie de link:

http://www.dsltv.nl/[/quote:fd20bdcada]
Hmmm… Alleen Real en Windows Media en dat terwijl QT een gratis alternatief is… Misschien verstandig eens een mailtje naar XS4ALL te sturen :slight_smile:

Er zijn meerdere sites die dit al doen. Ik maak er nooit gebruik van en weet de naam dus ook niet maar er is vast wel iets te vinden bij google.com of iets dergelijks. Ook kan je bij Quiktime een soort van tv kijken. :P

kijk eens op www.omroep.nl er zijn diverse streams van uitgezonden programma's te vinden.

[quote:95f6fdae4a="Julian"] Hmmm... Alleen Real en Windows Media en dat terwijl QT een gratis alternatief is... Misschien verstandig eens een mailtje naar XS4ALL te sturen :)[/quote:95f6fdae4a] Real en Windows Media zijn ook gratis, dus zo'n probleem is dat toch niet?

nee, ik bedoelde de server.. (de sw, niet de hardware) :) Dus XS4All hoeft niet zo veel te investeren in een QT streaming server (als we ff beheer uit beeld halen).

merci, maar dsltv.nl is allen voor nederland en ik woon in België en omroep.nl lukt nie

Ik heb zojuist een reactie van XS4all gekregen:

[quote:01ca8693a1]We zijn aan het kijken of we ook iets met Quicktime kunnen gaan doen, maar dat kan nog even duren.[/quote:01ca8693a1]

écht weer een xs4all antwoord waar je écht wat aan hebt

Je kan eens kijken bij El Gato: http://161.58.116.126/

Ik sprak ze in januari in San Fransisco en ze zouden nu ongeveer de boel klaar hebben voor de Europese markt (zeiden ze toen). Is dat wat?

ziet er wel toffee uit... mijn tv is kapot en ik zou zeker z'n ding aanschaffen, als ie voor de europese markt is. Maar we gaan binnenkort ff weg.. dus niet meer voor mij.. wie wel?

Ik zag net dat Adriaan in een andere post over tv kijken terecht verwees naar een artikel dat hier al eerder geplaatst is:

http://www.macosx.nl/forum/viewtopic.php?t=3762

De link naar het artikel staat in die thread…

Ziet er wel leuk uit :D