tv ontvangen en opnemen

Hoe kun je op de Mac tv ontvangen en ook programma's opnemen op de HD. Pc's hebben tegenwoordig de mogelijkheid om zelfs op te nemen terwijl je, met vertraging, kijkt en je zodanig niets hoeft te missen. Dat werkt dus zoals een modern DVD-toestel.

Elgato EyeTV :|

Als je eventjes de zoekfunctie gebruikt, kom je er achter dat er al een aantal andere onderwerpen over zijn. Misschien had je dan al meteen je antwoord

Ik word helaas niet veel wijzer via de zoekfunctie en die Elgato-site blijkt niet te werken. Het vraagje blijft dus: hoe kijk je tv op je mac en hoe neem je op als je bv even iemand aan de deur hebt?

[url=http://www.elgato.com/index.php?file=products_eyetvmain]Hier!!!![/url] ;)

Ok, de elgato-site werkt nu wel en ik denk dat ik idd gevonden heb wat ik zoek. Is het op elke mac even vlot of is een G4 een minimum?

Zoals Larz al zei: EyeTV van Elgato.

www.elgato.com

Tnx!

:sealed: ik volg je niet meer, de site is er niet uitgeweest... en die link van mij werkt gewoon. Ja, elgato werkt op een G4

Die site gaf eerst een error, maar na een tweede poging werkte ze wel gewoon. Da's al.

ik heb zelf net een eyetv 310 voor de satelliet aan de gang gekregen en het werkt super! Het richten van zo'n schotel zonder bomen ertussen kostte even meer moeite dan gedacht. Ik ben wel de functies nog een beetje aan het ontdekken, maar het ziet er ideaal uit!

Werkt zon EyeTV DVB model ook voor Casema Digitaal? Weet iemand dat?

of [url=http://www.miglia.com/]Miglia Evolution TV[/url]

de bedrijfsnaam klinkt als een rare ziekte,

maar best goedkoop…

[quote:c6bb0ad7f4="MedahOSX"]Werkt zon EyeTV DVB model ook voor Casema Digitaal? Weet iemand dat?[/quote:c6bb0ad7f4]

Ik heb hem icm canaldigitaal (set top box pakket) en het werkt prima!
Op de schotel he!?

En deze: er is ook een versie die met Digitale TV van KPN werkt. Iemand ervaring?! Dat zou wel mooi zijn i.c.m. met mn 17" PowerBook. Een draagbare TV voor de keuken, auto etc !

[quote:37e2e03561="Hansvanbeej"][quote:37e2e03561="MedahOSX"]Werkt zon EyeTV DVB model ook voor Casema Digitaal? Weet iemand dat?[/quote:37e2e03561]

Ik heb hem icm canaldigitaal (set top box pakket) en het werkt prima!
Op de schotel he!?[/quote:37e2e03561]

Nee, Casema Digitaal is via de kabel. Wel is het DVB. De terrestrial is voor KPN via de ether ofzo?