TV op mac

Hey,

Heeft er al iemand ervaring met Miglia Evolution TV.
link: http://www.miglia.com/products/video/evolutiontv/index.html
of andere tv ontvangers met hardware versnelling in diezelfde prijsklasse (± 250 euro)

Ziet er wel een leuk apparaat uit. Ik ben mijn iMac G5 aant verkopen, en dan koop ik een Mini, maar eerst wou ik er zo'n eyeTV 610 op aansluiten, en dan digitale tv via Interlectra, maar deze ziet er ook leuk uit!

Jammer dat het usb is, en geen smartcard lezer heeft…

NEE, niet doen!!!!

Ik heb ook producten van miglia, en die werken helemaal niet, terwijl ze zeggen van wel!!!

het verbaast me dat dit het dan wel doet!

[quote:ffd4a68ed7="pietsnot"]NEE, niet doen!!!!

Ik heb ook producten van miglia, en die werken helemaal niet, terwijl ze zeggen van wel!!!

het verbaast me dat dit het dan wel doet![/quote:ffd4a68ed7]

Wat werkt er dan niet?
En onder welk systeem.

Ik denk dat het best wel goed is. Het merk voor tv op de mac is volgens mij toch wel elgato en op de site van elgato wordt er ook hardware van andere fabrikanten getoont waaronder ook miglia. Ze werken dus denk ik ook met de elgato software en die is naar mij zeggen wel redelijk (er kunnen nog wat verbeteringen komen) maar volgens mij is het wel een aardige.

Als ik Lucas, Koen en Jand David van One more thing... mag geloven (en dat doe ik) kan je het beste de Elgato eyeTV gebruiken. Deze word ook verkocht in Apple's eigen online store dus hij zal waarschijnlijk werken.

Ik heb ervaring met de evolutionTV en de Elgato producten. Het liefst gebruik ik de evolutionTV die levert technisch een betere performance. Softwarematig is het Elgato programma beter. Gelukkig ondersteunt de Elgato software ook de Miglia EvolutionTV. Samen vormen ze een perfecte combinatie. Perfect omdat de EvolutionTV hardwarematig comprimeerd in mpeg 2 en 4, divx en nog een paar formaten welke Elgato niet ondersteund. Ik heb een topfield satelliet onvanger aangesloten via de s-video aansluiting en een VHF/UHF hark op de tuner en kan zo schakelen tussen de landzenders en de FTA satelliet relaisstations.

[quote:b49a41dd5e="archivaris"]Ik heb ervaring met de evolutionTV en de Elgato producten. Het liefst gebruik ik de evolutionTV die levert technisch een betere performance ... hardwarematig comprimeerd in mpeg 2 en 4, divx [/quote:b49a41dd5e]

Vind ik het belangrijkste voordeel die hardwarematige ondersteuning. Bovendien kan je je digitale televisie ontvanger aansluiten op de S-Video ingang. Wil je dus binnenkort overschakelen naar digitale TV blijf je safe zitten.

Ik heb voor een EyeTV 200 gekozen, omdat die via FireWire werkt. Hoewel USB 2 op papier een hogere doorvoersnelheid heeft, is die in de praktijk niet constant. Als je dus een film van twee uur opneemt, is de kans op 'dropped frames' veel groter. Ook de software van EyeTV is veel beter: het pakket van Miglia kan niet editen (om bv. de reclame eruit te knippen). Hiervoor vertrouwt Miglia op export naar iMovie. Het resultaat is dat je uren moet wachten op conversie tussen de verschillende bestandsformaten. De EyeTV software in combinatie met de EvolutionTV brengt het prijsverschil terug tot zo'n 30 euro (EyeTV 2 kost tot 31 maart 49 dollar via www.elgato.com , daarna kost de combinatie ongeveer hetzelfde als een compleet EyeTV pakket). Ook de EyeTV 200 heeft een S-Video ingang en een composiet ingang, dus het is geen probleem om een satelliet-ontvanger en een video-recorder aan te sluiten.

Dit ben ik van plan: [img:a5977ee349]http://forum.macosx.nl/album_pic.php?pic_id=12490[/img:a5977ee349]

De upc decoder aansluiten op een eyetv 610 en die vervolgens weer doorlinken naar een mac mini.
Kan dit ?
Of is het op een slimmere manier aan te sluiten.
Graag jullie reactie.

Iemand ook ervaring met de TvMini van Miglia, bij mij gaat het alleem om tv te kijken op mn Powerbook. [url]http://www.miglia.com/products/video/tvmini/index.html[/url]

Is dit prodcut aan te raden?