twee klokjes/tijden in menubalk?

Weet iemand een programmaatje waarmee je twee klokjes in de menubalk kan plaatsen (met twee verschillende tijden!). Ik vind het handig om zowel NL als Australische tijd te kunnen zien.

paul

echt een programmaatje weet ik niet, maar je kan het misschien proberen met zo'n widget en konfabulator?

You Control: http://www.yousoftware.com

Tip: download en registreer het gratis You Control Tunes… maar installleer een demo van You Control (You Control Tunes is een onderdeel van You Control) binnen twee weken ontvang je een mail met een aanbieding om You Control te kopen voor $20 i.p.v. $40.

Na aanschaf You Control volgt vanzelf weer een aanbieding om de overige You Software goedkoper aan te schaffen.

Handige marketing van de makers.

Geen idee of het (goed/probleemloos) werkt, maar je zou kunnen proberen de systeemklok én een of ander clock appje naast elkaar te laten draaien. Zoek op versiontracker.com maar eens op [i:a0ed9c9b04]clock[/i:a0ed9c9b04]; er is zat. Misschien dat een utility als Butler je kan helpen!? Al kun je daarmee niet 2 klokken naast elkaar hebben staan ... geloof ik.

MenuCalendarClock kan het ook: http://www.objectpark.net/en/mcc.html

Hiermee is een extra klok in je menubalk te plaatsen… maar deze loopt wel een seconde trager dan de Systeemklok.

Als je eenmaal de mogelijkheden van You Control hebt ontdekt is dat veel beter. Ik gebruik MenuCalendarClock alleen voor de kalender-functie - de integratie met iCal is zeer handig.

In versiontracker liep ik net toevallig tegen iClock aan: http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/18285 Ik ken het niet, heb het ook (nog) niet geprobeerd, maar misschien is het wat voor je.