twijfel: iBiz of TimeLog?

hallo, ik ben op zoek naar een goed programma om m'n uren bij te houden. [url=http://shareware.mediaatelier.com/]TimeLog[/url] heb ik ondertussen kunnen proberen, maar ik kom nu ook opeens nog op [url=http://www.iggsoftware.com/ibiz/index.html]iBiz[/url] die ongeveer dezelfde prijs heeft. Vooral de integratie van iCal en Adresboek vind ik handig en belangrijk, iets wat ze beide lijken te hebben. Het gaat erom dat ik per klant, per project en per bezigheid m'n uren kan bijhouden en dit mooi kan verwerken in een rekening ed. Alles wat erbij komt en handig is is altijd welkom natuurlijk. dus. wie heeft ervaring met deze programma's? Zijn ze hun geld waard?

Alvast bedankt,

J.

IBizz is een erg goed programma en precies doet wat jij wilt. Gebruik het sinds een half jaar en werkt perfect. Misschien om het nog moeilijker te maken kun je ook nog naar Billings kijken: http://www.marketcircle.com/billings/index.html Een soortgelijk programma met meer Tiger support ingebouwd.

succes HAKAN

[url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=278829#278829/]hier[/url] wat ervaringen, ter informatie: iWorks=iBiz.

ok, dat iBizz eerst iWork was wist ik al niet :) maargoed, dit ziet er tot nog toe nog wel het beste uit. Billings ziet er trouwens ook goed uit! Alleen is die wel even twee keer zo duur :(

alle info = welkom :slight_smile:

Ik gebruik al een tijd, naar volle tevredenheid, www.studiometry.com :)