uControl voor tiger? (of vergelijkbaar iets...)

hallo, ik had onder panther een perfect programma voor m'n powerbook gevonden, genaamd [url=http://gnufoo.org/ucontrol/ucontrol.html]uControl[/url]. Hiermee kon ik mijn fn-toets icm met m'n trackpad gebruiken om (horizontaal+verticaal) te scrollen, en m'n secundaire enter (die vele van jullie misschien niet hebben, maar ik wel) in een tweede ctrl veranderen. de maker van dit über-programmatje vind het blijkbaar niet nodig om door te gaan en het werkend te krijgen voor tiger, tenminste, dat lees ik net pas :cry: weet iemand anders misschien een goede vervanging voor mij? Die scroll-emulator heb ik al eens geprobeerd, maar dat liep allemaal flink brak, in tegenstelling tot uControl.

mvb J.

heb je [url=http://www.ragingmenace.com/]sidetrack[/url] al eens geprobeerd? ik weet niet welke scroll emulator je nog meer getest hebt? Ik ben de gelukkige eigenaar van een 1.5 ghz 12'" powerbook met ingebouwde scroll funktie en ik moet zeggen met twee vingers scrollen is echt heel erg goed , beter nog dan sidetrack (wat ik op mijn iBookje ook altijd gebruikte)

dit is in ieder geval niet diegene die ik al had geprobeerd, dus we wagen het er maar op :) jammer dat dit er niet voor kan zorgen dat ik m'n enter (dus niet m'n -grotere- return) kan re-mappen naar ctrl ofzo. even verder zoeken dan maar.... iig bedankt :)