Uitdaging, hulp / aanbod [Flash]

Hoi allemaal,

Als nieuweling op dit forum heb ik nogal een brutale vraag:

Ik ben op zoek naar iemand die mij de komende 2,5 dag wil helpen bouwen aan een site die gemodeleerd is naar www.fordmodels.com. Ik had de opdracht lange tijd geleden aangenomen, maar ben erachter dat ik iets te veel ‘hooi op mijn vork’ heb genomen.

De deadline nadert (as. zaterdag 18 maart) en hierbij dus een kleine schreeuw om hulp; een goede flasher die me zou kunnen en willen helpen (in het korte tijdsbestek) en liefst woonachtend in amsterdam is kan een e-mail p/m sturen ~ ik kan een vergoeding er tegenover stellen (zeker gezien de haast :evil: :innocent: :frowning:

voor goede tips of aanraders van/voor anderen hou ik me ook van harte aanbevolen,

bedankt ! mich.

die van Ford Models is trouwens met Flex gebouwd. Ze hebben components gebruikt, ongestyled. Maar op 2,5 dagen????

ik weet het; ik ben erg laat ... :P

Laat? Zelfs als je backend zou klaar zijn, zou het een krappe bedoening zijn.

Kortom: dit is onmogelijk. Dit ga je never nooit niet redden.

dat klinkt niet best ... voor degenen die er ergens nog wel hoop in zien: de website die uiteindelijk voor ogen is, is een stuk compacter (7 Hoofdmenus, 2 sub-menus) en zonder eigenschappen als de client log-in (het ging uiteindelijk om de vormgeving) & alle content is voorbereid en aanwezig

ik ben benieuwd naar verdere reacties …

Waarom zou je dat in Flash willen doen. Goede HTML in combinatie met CSS geeft hetzelfde resultaat. Maar ja ook dat gaat denk ik in 2,5 dagen niet gebeuren tenzij degene die je moet helpen kan blijven overnachten (terwijl je daar toch geen tijd voor hebt). Ik denk een gevalletje van Jammer!

[quote:6e598b3115="macmickey2"]Waarom zou je dat in Flash willen doen. Goede HTML in combinatie met CSS geeft hetzelfde resultaat. Maar ja ook dat gaat denk ik in 2,5 dagen niet gebeuren tenzij degene die je moet helpen kan blijven overnachten (terwijl je daar toch geen tijd voor hebt). Ik denk een gevalletje van Jammer![/quote:6e598b3115]

Ik denk dat als ik me best doe, dat het mij dan best lukt :D:)

[quote:5461c84115="iPod Jimmy"][quote:5461c84115="macmickey2"]...[/quote:5461c84115]

Ik denk dat als ik me best doe, dat het mij dan best lukt :D:)[/quote:5461c84115]

Ook als je wat minder je best doet lukt het wel om voor die site een CSS bestand en een HTML file in elkaar te gooien 8)

Ja oke, maar eentje die goed is en die er een beetje leuk uit ziet.