Unreal Tournament Cheat - wie speelt eerlijk??

Ok, tot nu toe speel ik het eerlijk. Ik ken nl ook de cheatcodes niet en oftie er wel zijn (vast wel) en of het dan nog wel een beetje interessant blijft of niet.. Wie heeft er cheatcodes, wat zijn ze en wat doen ze en is het wat?? Formulering loopt niet helemaal lekker maar ja...

Tjonge dat is al weer een tijdje geleden.... maar ik speelde ook altijd zonder.. kweet niet eens of die codes wel werken tijden een partijtje [fragging] over internet?

een code was volgens mij "god" maar welke toetsencombinatie het ook al weer was om die in te voeren ???

mk

Je hebt ze niet nodig. Als je UT multiplayer speelt maak je de bots gewoon dommer. Je kunt elk level kiezen dat je wilt op elk niveau dat je wilt tegen netzoveel tegenstanders als je wilt....

Dat weet ik maar ik krijg in mijn tournament die *(&^%Xan niet vaak genoeg dood...(tis de enige die ik nog mis.. :( )

Tja, dan s de enige oplossing die ik kan bedenken: oefening baart kunst! Of misschien dat UT ergens een file opslaat waarin staat welke levels gehaald zijn. Misschien is zoiets te copieren en door jou te laden? Kon wel met bv Quake (1) of carmagaddon (1). Load saved game? Bestaat zoiets? Welke skin gebruik je? zelf vond ik the matrix en blade altijd wel tof! (Nu helaas te druk om te gamen). Osama in een jurk is ook lachen!

Skin? Zo'n fightmachine van volledig staal weet je wel.. Ben nu mun ouwe versie (van voor de crash) aan het terugzetten..us kijken of dat helpt

Er zijn echt hele toffe skins te downloaden. Gratis! Oa dragons met vuurspuwende monden ipv mannetjes, blote vrouwen, vierarmige freaks, you name it! De draken kunnen bv echt vliegen. Een kleine 1 m hoge alien (grijs poppetje met grote zwarte ogen) was ook een fafo hier. Hij riep om de zoveel tijd: "this is more fun then anal-probing!") Ook de full metal jacket soudset is wreed!

links,links,links ennuh wil je geen UT moderator worden?? :p

Eh, jawel. Alleen moet om tijd denken. Ben ook sinds kort auteur en dan behoor je toch wel regelmatig een stukje te schrijven. Maar ik volg het forum gewoon en schrijf af en toe op een vraag. De 50 populairste UT files staan [url=httphttp://www.planetunreal.com/files/ut_top50.shtml://www.planetunreal.com/files/ut_top50.shtml]hier.[/url] Het is een hele grote website met erg veel maps, skins en zelfs files die je hele UT doen veranderen in een nieuw spel. Bv Tactical ops"Realisme mod. Echte wapens. Echte kogels, met echte real-world beperkingen. Top!

[url=http://www.planetunreal.com/files/ut_top50.shtml]http://www.planetunreal.com/files/ut_top50.shtml[/url]

nogmaals. Deed het niet…

http://www.free-game.com/Unreal_Tournament.htm

[quote:2f2a028a05="Corneel"]http://www.free-game.com/Unreal_Tournament.htm[/quote:2f2a028a05]

Ik ga ervoor zonder Cheats.

Gisteren (met hulp van Amsterdam) de game weer aan het draaien gekregen. Als ik alleen speel (single player) dan vind ik het soms handig om ieder wapen te voorzien van 999 kogels/raketten. Kun je er weer even tegenaan.

Maar in een multiplayer-game kun je dat niet maken. Het heeft ook totaal geen zin want als jij lekker de cheat staat te typen staat Ams achter je haar rocketlauncher vol te laden… :wink:
En mensen die ‘God-mode’ achtige cheats doen zijn gewoon erg zwak.

soms voor de lol, maar niet online en ook niet in het single player klassement

Heb zo'n hekel aan die cheats BAH.. Speelde voorheen ook veel UT online. Eng ging dan meestal voor instagib. Allemaal hetzelfde wapen. 1 shot raak : DOOD.

In die andere levels krijg je het geouwehoer ben je dood, kom je op staat er een volledig opgeladen persoon tegen over je… TERING… daar is niet tegen op te dotchen :slight_smile:

Trouwes sinds kort de 2004 versie… geef mij toch de oude maar…
De facing towers is toch wel een leuk sniper level :mrgreen:

dammit ik ook een ut te pakken gekregen zegtie dat de dmg corrupt is hij kanem niet veriefieren :cry:

ik kan veriefieren skippen maar als ik hem opstart geeft hij een drawspocket error ff gegoogled en heeft iets te maken met videokaart en os ofzo iemand ervaring hiermee?

even een vraagje, weet iemand of er nu wel of geen cheats bestaan voor UT 2004 voor de multiplayer? Krijg namelijk de indruk van wel maar kan er mijn hand niet opleggen

ik had ook unreal tournament.... maar ik kon het niet online spelen! Komt dit omdat je eerst alle single player moet halen? :?

'k d8 het niet heb je wel een origineel? en heb je de goeie versie?