US-122 problemen

Beste,

Na al enkele keren proberen krijg ik dit apparaat gewoon weg niet aan de praat. De USB lampjes branden zelfs niet. Heb hem eerst altijd aan mijn PC gehangen maar ben overgestapt op Apple.

Heb driver 3.4, de meeste recentelijke gedownload.
Het phantom voeding lampje brand wel maar de rest niet.
Us-122 manager geeft aan hem niet te zien.

Hopelijk heeft iemand een idee!

Groet

http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=158098

Met welk programma werk je? Zoals in die andere thread staat, werkt de US122L wel onder bv. Logic (kan ik uit eigen ervaring verzekeren).

Andere tests die je kunt proberen: andere USB-kabel, ander USB-apparaat aan dezelfde poort hangen.

Gebruik zelf niet de us-122L maar de us-122. Krijg hem op mijn pc (ik heb de behoefte om deze uit het raam te gooien) wel aan de praat. USB poorten werken prima (getest met muis en toetsenbord)

Programma logic 8 pro. Maar… zo ver ben ik nog geeneens gekomen om hem daar te testen!

Bedankt voor de reacties!

maar is dat niet juist wat je moet doen? Hem in LP8 testen? Wanneer je in LP naar de voorkeuren - audio gaat, kun je de tascam dan wel kiezen?

[edit] lees dit maar even door: komt op het volgende neer

  1. deinstalleer alle drivers, installeer 3.40 met de interface UNplugged, plug in en hij doet het. denk dat je dat al hebt gedaan?
  2. sluit de interface aan op een powered USB hub. Blijkbaar komt de vraag om voldoende bus power niet goed over, en komt het apparaat daardoor niet op gang. Ik herken dit: mijn frontier alphatrack werkt ook beter via mn hub dan direct op een poort.

succes.