US kabel omruilen

Beste,

Ik heb laatst mijn Macbook Pro in Amerika gekocht. Hierbij ontvang je natuurlijk bij de opladers de kabels die in Amerika in gebruik zijn. Deze passen dus niet in het stopcontact thuis. Nu is mijn vraag: Zou ik een kabel uit de VS om kunnen ruilen naar een Europese kabel in een van de Apple Stores? (Dit kan zijn in A'dam, of Parijs waar ik toevallig vrijdag naartoe ga.)

Mvg,
Jasper

Nee, maar je kunt daar wel een [url=http://webstore.a-mac.nl/media/catalog/product/cache/1/image/500x500/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/u/duckhead_euro.jpg_8.jpg]duckhead[/url] kopen, waardoor je US oplader wel gewoon kunt gebruiken.

aah okee. Want in Amerika vertelden ze me dat dat wel mogelijk is. :s

[quote=jasper17 url=http://www.onemorething.nl/community/topic/us-kabel-omruilen#post-2496420 time=1354742335]aah okee. Want in Amerika vertelden ze me dat dat wel mogelijk is. :s[/quote]

Gee... dat mensen die je iets willen verkopen zoiets zeggen. Wie had dat gedacht :lol:

En dan ook nog in Amerika weten wat er in Nederland mogelijk is... de gemiddelde Amerikaan weet niet eens waar Nederland ligt. Maar ze weten wel dat je hier een snoertje kunt omruilen?

Tip: als je het snoer los niet kunt kopen een 10W iPad adapter kopen. Daar zit er 1 in de doos. Adapter zet je dan op marktplaats voor een paar euro minder. Geheid dat er iemand best wel en 2e adapter voor weinig wil hebben.

Je kan ook de international adapter kit kopen, dan heb je meteen ook stekkers voor andere landen.
Dat lijkt me een logische stap, want als je naar de USA geweest bent lijkt het me vanzelfsprekend dat je ooit in je leven ook nog wel naar een ander non-schuko land gaat, en dan is het toch wel erg fijn als je daar de stekker voor hebt.

Als wereldreiziger van amper 18 weet je wel heel weinig.

Schuko? Hier is een leuke site: [url=http://www.fam-oud.nl/~plugsocket/Schuko1.html]schuko[/url]