USB 3.0 PCI Express kaart?

Weet iemand welke USB 3.0 kaart er past in de Intel Xeon 2 x Quad Core?

Het gaat hier om een Mac Pro, toch? In principe wordt elke kaart ondersteunt zolang de fabrikant drivers mee levert. Als het geen exotische chipset is kan dit al standaard ondersteunt zijn.

Let wel op dat de kaart ondersteuning biedt voor [b][i]alle[/i][/b] USB 3.0 apparatuur. Indertijd heeft bijvoorbeeld LaCie zo'n kaart gelanceerd dat enkel USB 3.0 apparatuur van LaCie zelf ondersteunde (niet eens vermeld op de verpakking).

Geen idee, Maar kijk hier eens http://www.lacie.com/nl/more/index.htm?id=10112
[size=2]"De LaCie USB 3.0 Driver voor Mac OS® is enkel voor LaCie opslagapparaten bestemd. Het ondersteunt geen andere USB 3.0 apparaten zoals hubs, printers, scanners of webcams."[/size]

@1984: precies ja, erg sluiperig van LaCie. Dat is trouwens de énige (zeer kleine lettertjes) vermelding dat ze maken. In de handleiding van hun PCI-e USB3.0 kaart staat er niks van vermeld.

Nou [url=http://www.hptmac.com/product.php?_index=77]dit[/url] is een goed, tenminste volwaardig alternatief, welke [url=http://eshop.macsales.com/item/Highpoint%20Technologies/RUQUADUSB/?utm_source=nextag&utm_medium=shoppingengine&utm_campaign=productads]hier[/url] te koop is.

Ik kan niet uitvinden of ie nou compatibel is met ALLE 3.0 randapparatuur, waar jullie voor waarschuwden... Weet iemand ook waarom je niet gewoon een kaartje van MyCom kunt gebruiken van 30,- ?

http://www.mycom.nl/Products/View/1110339.aspx

Hun helpdesk zei dat het niet compatibel is maar mijn ervaring is dat ze ook niet alles weten en uit voorzorg dan maar zeggen dat het niet werkt...

Dat alternatief ziet er trouwens goed uit, als ie hier te koop was... ;-(

Enne ja, het gaat om een Mac Pro!

CalDigit SuperSpeed PCI Express Card (2 x 3.0 USB) voor Mac Pro.

HighPoint RocketU 4 Port/4-Channel USB 3.0 PCIe Card voor Mac Pro.

Zijn allebei te koop in Nederland.

De Icidu van MyCom is niet compatibel met Mac: [url=http://www.icidu.com/nl/interface-card/usb-3-0-pci-express-card.html]link[/url]

[quote=RobApple url=http://www.onemorething.nl/community/topic/usb-30-pci-express-kaart#post-2403161 time=1336595477]CalDigit SuperSpeed PCI Express Card (2 x 3.0 USB) voor Mac Pro.

HighPoint RocketU 4 Port/4-Channel USB 3.0 PCIe Card voor Mac Pro.

Zijn allebei te koop in Nederland.[/quote]

Dank je, Rob. Dan weet je ook vast wel wáár... ;-) (ik heb net gezocht maar kwam er niet uit...)

Een [url=http://bit.ly/Khuis0]klein beetje zoeken[/url] kan wonderen doen. :sarcastic:

Dank je, maar €122 is een beetje te gortig. Voor in m'n PC heb ik een 3.0 kaart voor €5 gekocht?! Ik heb de LaCie kaart geprobeerd maar die werkt niet dus die gaat terug. (Ik wilde nog naar een oplossing zoeken maar zag toen op de LaCie website in de kleine lettertjes dat de driver inderdaad nog alleen LaCie producten ondersteunt- waardeloos dus...)

Ik heb nu een mogelijke oplossing voor iets meer dan 2 tientjes en laat wel weten hoe het afloopt...

Ik heb een PCI-Express kaart van 2 tientjes gevonden die doen wat de grote fabrikanten niet kunnen en/of waar ze 6 keer teveel voor vragen. Voor 20,- USB 3.0 op je Mac Pro! Ik heb er een stukje over geschreven op mijn blog:

http://tinyurl.com/6oubao5