USB ADSL Wanadoo en OS X - Hulp gezocht

Heeft iemand enig idee hoe je een usb ADSL modem via Wanadoo aan de praat krijgt onder X? Ik heb al een aantal keer een bericht op hun site achter gelaten, maar ze reageren niet. Ik hoop dat iemand iets weet om dit op te lossen.

Alvast bedankt,

Groet Mark

Er is al ooit eens over ADSL gesproken in het forum bekijk dat eens: [url=http://www.macosx.nl/forum/viewtopic.php?t=336]http://www.macosx.nl/cgi-bin....hl=adsl[/url] misschien staat er iets bruikbaars bij.

Succes Igor

Ik heb even op [url=http://www.wanadoo.nl]http://www.wanadoo.nl[/url] gekeken.

Macosx wordt wel ondersteund alleen met een ethernet-verbinding maar niet met een usb-verbinding.

Onder macos 9 wordt dit echter wel ondersteund. http://www.wanadoo.nl/help/settings_adsl_mac89_usb.html
hierop staan de instellingen hiervoor. Je kunt deze proberen in te vullen in je systeem voorkeuren onder netwerk.

Dan in het keuzemenu waar internmodem staat actieve netwerkpoorten en dan maak nieuw ik denk dat er dan wel een extra modem bij staat.

Dan dat modem selecteren en je gegevens invullen die je hebt gekregen met behulp van de website.

Ik weet niet of het werkt ik denk alleen even na hoe het zou kunnen. Je kunt het altijd proberen!

Succes Igor

(misschien zijn er nog andere die iets belangrijks kunnen aanvullen!

Mark, De helppagina's van Xs4all geven goede uitleg over MXstream ADSL mbv USB modem: [url=http://www.xs4all.nl/helpdesk/abonnement/adsl/basic/usb/macosx/configureren.html]http://www.xs4all.nl/helpdes....en.html[/url] Ik neem aan dat hetzelfde onder Wanadoo ook werkt. Ook goede info hier: [url=http://www.machelp.tk/]http://www.machelp.tk/[/url] De Alcatel mode tweak van oa Sateh.com werkt alleen onder ethernet, wel jammer voor je want in feite is dit de mooiste oplossing. Suk6.  :D

nou niet USB networking suck's and wil always suck sorry hoor neem toch gewoon een ethernet adsl modem is dit so moelijk om te begrijpen