Usb Geluidskaart instellen voor traktor pro 2

Hallo,
Ik heb net een tweedehands usb geluidskaart gekocht die ik wil gebruiken met traktor pro 2 zodat ik ook mijn hoofdtelefoon kan gebruiken.
Alleen weet ik niet hoe ik die moet instellen en ook wat heel raar is dat telkens ik hem in mijn mac steek het volume naar boven gaat en blijft naar boven gaan dus krijg ik zo dat volume geluidje van mac constant.
Ik dacht dus eerst dat die geluidskaart kapot was maar ik heb hem geprobeerd met mijn pc die windows draait en daar werkt hij perfect.
Ik weet helaas niet het merk van deze usb geluidskaart maar er staat wel een Model nr bij en dat is LU169.

Je moet een [url=http://support.apple.com/kb/HT1215]gecombineerde midi[/url] configuratie inrichten zodat je de geluidskaart als monitor kan gebruiken. Configuratie voor Midi staat in de map hulpprogtramma's.

Daarna stel je in de configuratie van Traktor de juiste kanelen in vanuit het aangemaakte (gecombineerde) Midi apparaat.

Moet lukken!

Ik begrijp niet goed wat je bedoeld, Ik weet echt niets van hoe ik dat moet instellen. Ik heb wel gemerkt dat die Usb geluidskaart wel kan werken in mijn mac. dan wel nog niet geconfigureerd in traktor pro maar het volume blijft steeds omhoog gaan als ik die usb kaart insteek. Dus zo kan ik er niet met werken.
In elk geval ik weet er zo weinig je het op een erg simpele mannier moet vertellen wat ik moet doen.

Heb je de link al bekeken? Google anders even want er staan genoeg tutorials online.

Hier de link in het Nederlands: http://support.apple.com/kb/HT1215?viewlocale=nl_NL

Ik had die link in het engels al bekeken maar ik snap hem wel maar die is voor os x 10.5 ik heb 10.8 in elk geval ziet dat er bij mij anders uit maar ik zoek het wel even op voor ML.
Maar wat ik denk is dat dat volume die automatisch naar boven gaar constant een soort van bug is, dat is echt raar.

Heb je er drivers er al voor geinstalleerd? Probeer anders eens standaard ASIO drivers.

Heb je een link naar die ASIO drivers?
De download link die ik vond kreeg ik een .sit bestand.
Ik heb geen idee hoe ik dat installeer.

Voor wat staat ASIO trouwens?

Hier vind ik een soort van ASIO driver http://www.audiotrak.de/support_treiber_usb.html maar daar staat demo , het is beetje vreemd dat je zou moeten betalen voor drivers.
Maar ik weet nog steeds niet waar ASIO voor staat en wat voor drivers het zijn.
Wat ik wel kon vinden op een forum was dat iemand dacht dat ASIO drivers enkel voor windows waren waarbij iemand vertelde dat dat niet zo was en ook bestond voor mac.

en ook mijn excuses als ik dom overkom maar ik ken echt niets blijkbaar als het over geluidskaartjes gaat en hoe je die instelt.

ASIO is inderdaad gemaakt voor Windows. Apple heeft daarvoor CoreAudio ontwikkeld, dat komt op hetzelfde neer. De Asio drivers die voor OSX bestaan zijn dacht ik een soort wrapper om OSX beter met programma's te laten werken die voor ASIO zijn gemaakt, zoals Cubase.

(je kunt er aardig wat over lezen op Wikipedia..)

Dat je volume raar doet komt omdat volumecontrol door een driver geregeld moet worden, voor jouw kaart bestaat geen OSX driver.
Die Audiotrak driver is voor geluidskaarten van Audiotrak, en zal niet werken op jouw USB geluidskaart.

De tip van om een samengestelde geluidskaart van 2 kaarten te maken werkt niet altijd (zoals bij mijn M-audio geluidskaart).
Om zonder gedoe te DJ-en kun je het beste een DJ-controller aanschaffen. Daarmee kun je 2 verschillende tracks voorbeluisteren en mixen.

http://www.google.com/search?client=safari&rls=10_7_5&q=dj-controller+traktor+mac&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Bedankt voor jouw goede uitleg nu begrijp ik het volledig , weet je zeker dat er geen drivers voor die geluidskaart bestaan voor osx eventueel universele drivers.
In elk geval ga ik zelf even googlen nu ik het probleem beter begrijp.

Nog iemand een idee hoe ik drivers voor die kaart kan vinden?