USB to ethernet adapter

Ik ben op zoek naar een USB to ethernet adapter voor mijn eMac. De ethernetpoort is defect en ik vind het zonde van geld als ik er een nieuw logicboard moet laten inplaatsen als het zou opgelost kunnen worden met een USB to ethernet adapter. D-Link DUB-E100 zou compatibel zijn met Mac OS X maar ik vind niemand die het mij kan garanderen. Ik werk met OS 10.4 aangezien ik voorlopig niet kan updaten.

Kan er iemand mij helpen?

Alvast bedankt!

Misschien heb je [url=http://www.sustworks.com/site/news_usb_ethernet.html]hier[/url] iets aan.

ik ben niet zo goed thuis in ethernet dingen en al, maar ik heb ooit een blikseminslag gehad via de internetkabel en toen was mijn interne netwerkkaart kapot, ik ben dan opzoek gegaan en nu heb ik een bakje via de usb waar mijn internetkabel inzit, het heet topcom usb lan 101 check http://www.topcom.net/ en dan ergens onder producten. alhoewel 10.4 er niet bij staat doet ie het bij mij wel!

hopelijk ben je hier iets mee!

groeten, Vic

[quote:225c6d9a30="vic"]topcom usb lan 101[/quote:225c6d9a30] Link naar het [url=http://www.topcom.net/products/product.php?groep=2&cat=15&catsub=51]product[/url]. De vorige versies van Mac OS X staan erbij dus het zal ook wel werken onder Tiger :)

Succes!

Koop dit niet. Ik werk zelf op de ontwikkelingsafdeling van Topcom.

De drivers werken enkel voor 10.1 en 10.2.

Panter en Tiger zijn niet ondersteund.

Greets,
Edwin

@Edang: dan is bij mij een beetje magie mee bemoeid, want zoals eerder al gepost doet ie het bij mij wel onder 10.4.2 (oude iMac Graphite)...

Dat is dan weer goed nieuws voor onze support. Hoeven ze geen mensen meer af te wimpelen. :-) Inderdaad toch wel straf, hier op ontwikkeling beweren ze bij hoog en laag dat het niet werkt.

Ik denk dat ik 'm zelf ook maar eens op m’n Ibook aansluit.
Goed nieuws alvast. :wink: :slight_smile: :slight_smile: