UT 2006 screenshots

Voor zolang ze online staan: zie [url=http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?s=&threadid=459552]hier[/url]

Ziet er strak uit.... maar Mac-gebruikers zullen er niet veel aan hebben als Apple de problemen met DOOM III niet weet op te lossen denk ik.

:? [url=http://www.unrealtechnology.com/html/technology/ue30.shtml]Hier staan veel brutere[/url] :evil:

Dit zijn eigenlijk maar tech demos en stelt niets voor wat we van UT 2006 mogen werwachten

[quote:d36b0409ab="MacBjorn"]Ziet er strak uit.... maar Mac-gebruikers zullen er niet veel aan hebben als Apple de problemen met DOOM III niet weet op te lossen denk ik.[/quote:d36b0409ab]

Hopelijk heeft Apple tegen dan deze problemen opgelost :slight_smile:

Onze vriend Ryan Gordon is bezig met de port van de Unreal3 engine naar de Mac (en hij doet ook de Linux port geloof ik). Je kan de status van dit en van enkele ander projecten hier in de gaten houden:

http://icculus.org/cgi-bin/finger/finger.pl?user=icculus

Overigens dacht ik dat UE3 de Havok physics engine zou gebruiken, maar ik denk dat ze er uiteindelijk voor gekozen hebben om er zelf een te proggen. De Havok engine is namelijk niet beschikbaar voor OSX, vandaar dat spellen als Halo2, Half-Life 2 en F.E.A.R. niet voor de Mac zullen uitkomen. Spijtig. Hier een lijst van spellen die gebruik maken van de Havok:

http://www.havok.com/clients/titles.php

Dus je denkt dat Halo 2 niet voor de Mac komt?

* kwijlt * blijft mooie eyecandy die Unreal 3 engine. Dat filmpje wat al een hele tijd geleden gereleased is is ook gewoon om van te smullen. Of er tegen die tijd al met zulk detail een beetje normaal gegamed kan worden is maar de vraag... dit valt echt onder de category grafisch geweld.

[quote:1f50b47ea3="eerdepeer"]:? [url=http://www.unrealtechnology.com/html/technology/ue30.shtml]Hier staan veel brutere[/url] :evil:[/quote:1f50b47ea3]

ehm die plaatjes zijn alleen niet UT 2006

Lolzzzzzzzzzzzzz :P, ja dat zijn niet de screenshots van UT2006 :D

het zal zwaaaar lopen...

maar wel mooi ;)