UT zaterdagavond

Ik heb dit op MacFreak ook al eens gedaan dus hier ook maar eens proberen: Aanstaande zaterdagavond wil ik graag UT met een aantal Maccers spelen. Inloggen kan op 213.84.83.93. Ik start op om 21.00 uur. Op http://www.101fc.nl/ut staan een aantal CTF maps die ga starten. Wie doet er mee?

ik doe liever andere dingen op mijn vrij-/zaterdagavond, volgens mij hebben meer mensen dat hier. Waarom niet eens een andere avond?

Doe maar een voorstel.

Lijkt me tof, maar krijg UT niet meer aan de praat onder OSX... :cry: en wacht nog steeds op UT2003 :cry:

Nou, ik doe op mijn vrije dagen ook andere dingen als intellectueel zijn en verplichtingen aflopen. Met andere woorden, ik zou GRAAG effe ontzettend uit m'n dak gaan in een game. Dus Pim, ik heb je een berichtje gestuurd, ik ben erbij. En alles moet wijken dat weekend.

Groeten van een contactgestoorde gamer zonder vrienden en geen enkele andere hobbie.

:wink:

Best wel gaar dat we nou allemaal lopen te fantaseren wanneer we effe ut 2003 gaan doen en wat je precies gaat doen, en al die shit. Terwijl dat geinige spelletje er nog lang niet is.

Gewoon wachten totdat dat kreng er eindelijk is en dan spelen maar.

:wink:

Lieverd, we praten over de oude versie van UT. Dus niets wachten, gewoon spelen. Whatever you like. Je kan meedoen, je kan niet meedoen. Ieder z'n meug. :mrgreen:

(Soms heb je het gevoel dat je hier wordt neergezet als een of andere randdebiel, en dan heb ik natuurlijk mijn vrouw-zijn helemaal mee in deze. Thanks. :wink: )

Pimmie, was een waar genoegen om met jou en Aad te spelen. Wellicht moeten we een soort mededelingspost plaatsen waar we data en tijden en IP's in zetten zodat mensen zelf kunnen connecten als ze dat willen.

Goed idee. Was wel even hard werken. Ik heb dit ook wel eens met een aantal MacFreakers gespeeld. Dat ging me beter af. Zouden OSX.nl leden dan toch agressiever zijn :-)

Nou dan lijkt het me een geweldig idee om een battle op te zetten tegen MacFreak? En dan speel je natuurlijk met ons he Pim? :wink:

Enne, Op MacOSX zijn ze niet agressiever, wel liever. Dat agressieve geldt alleen voor mij LOL 8)

Runnen jullie dan allemaal Mac OS 9 om die ouwe UT te kunnen runnen? Ik draai alleen maar Mac OS X en wil ook geen OS 9 installeren, dus voor mij is het sowieso afwachten.

Nee hoor, zonder OS9 kun je ook Unreal Tournament draaien. Er is al enige tijd een patch uit die het mogelijk maakt je oude UT te draaien onder X.

Download Unreal Tournament for OSX - patch hier…

OMG Dit is geweldig! Ik dacht dat ie er alleen was voor Quake. Hey hartstikke bedankt!

Maareh hoe kan ik nou UT installeren met Mac OS X? :roll:

:stuck_out_tongue:

Vanavond weer UT om 22.00 uur op 213.84.83.93 Wel even de maps op http://www.101fc.nl/ut ophalen.

vanavond UT 2K3..? om 8uur...?

heb gister Amsterdam ff op d’r flikker gegeven,… (in de oude)
ze kan maar niet van die redeemer afblijven, de bitch :stuck_out_tongue:

en syndic moet ff oefenen met de controls, maar hij heeft aanleg,… :smiley:
… ik ga ff kijken of ik een UT 2K3 server op mijn cube kan draaien, maar ik weet niet of dat werkt…

HS-L

[quote:bf25312e5c="HS-L"]en syndic moet ff oefenen met de controls, maar hij heeft aanleg,.. :DHS-L[/quote:bf25312e5c]

heh heh heh… geef me nog een paar dagen en ik frag al jullie asses off :stuck_out_tongue: LOL vanavond ging ie al iets beter :wink:

[quote:60db80e99a="Syndic"]heh heh heh... geef me nog een paar dagen en ik frag al jullie asses off :P LOL vanavond ging ie al iets beter :wink:[/quote:60db80e99a]

Ik moet toegeven; ik zie hier een dijdelijke vorm van progressie.

Heb trouwens nu nóg een stijve pols LOL :P

Wordt er UT of UT2K3 gespeeld? Draai thuis eenvoudige bakken - UT2k3 is te zwaar?

Vanavond maar weer eens? Op 213.84.83.93. Ik start op om 21.30 uur. Op http://www.101fc.nl/ut staan een aantal CTF maps die ga starten. De oude UT, de nieuwe trek ik niet op mijn B&W :cry: