Vage Leopard problemen [opgelost]

Ik heb problemen met Leopard. Sinds gister krijg ik als ik een pop-up (geen id hoe dat heet, venster die je bv bij een foutmelding krijgt) venster krijg dat er dan een zart kader blijft staan als ik hem wegklik. Ook krijg ik een zwart kader om bestanden die ik selecteer op mijn bureau blad.

De knoppen (macbook) om het scherm donkerder/lichter te zetten werken niet meer en als ik de knop van het geluid zachter gebruik dan gaat hij naar het bureau blad en de knop van harder krijg ik dashboard.

Wie kan mij helpen, alvast bedankt.

Een screenshot zou leuk zijn.

Heb je al eens opnieuw opgestart?

blijkbaar zijn je sneltoetsen door elkaar gehaald, hoe dat komt weet ik niet, maar bij systeemvoorkeuren kan je ze terug op de juiste zetten.

Je moet even naar je systeemvoorkeuren gaan, en dan naar "Universele Toegang". Dan klik je even het vinkje uit wat zoiets zegt als "Doven en Slechthorenden", en je probleem is opgelost :)

Oftewel… Appeltje + F5 volgens mij :wink:

Bedangt voor alle antwoorden, maar op 1 of andere manier klopt alles weer. En heb niks veranderd, ook nier opnieuw opgestart. Vaag....

het blijven computers heh ;) maar ik denk op zulke momenten altijd: wat was er gebeurt als dit windows was ;)

Trouwens, even mosterd na de maaltijd, dit is ook al mogelijk in voorgaande versies. Het is dus niet een functie (of een probleem) die alleen Leopard heeft.