Van AAC naar mp3 ?

Ik heb in iTunes een map met een aantal AAC bestanden. Nu had ik die graag geconverteerd naar mp3. Geen probleem, ik selekteer al die bestanden, click op rechter muistoets en selecteer "Converteer selektie naar mp3". iTunes begint nu de bestanden te converteren maar naar waar ? Ik denk naar de "Bibliotheek" maar hier ben ik niets mee. In de betreffende map (waar de AAC bestanden staan) staan nog altijd de AAC bestanden en geen mp3 's......Ik had graag de geconverteerde bestanden in dezelfde of een andere map teruggevonden Is er een andere methode om dit klaar te spelen ? ALvast bedankt voor de reacties :wink:

Kan niet volgens mij... :?

Slimme folder maken die naar .mp3 extensie zoekt en ze verplaatst naar een andere folder , meer als droplet bijvoorbeeld, kijk eens naar automator ..

[size=7:512b071beb]Let op heeft ie windows :-( [/size:512b071beb]

[size=7:7a200ccf68]Ik denk dat je gelijk hebt jeroen[/size:7a200ccf68] :P

De geconverteerde liedjes staan net zo goed in de iTunes bieb. Kijk maar 's naar dubbele nummers of zet onder Weergave --> Weergaveopties, de kolom "Soort" aan. En sorteer daar op. Dan zie je vanzelf dat ze er daar gewoon bij zullen staan.

Eventjes voor alle duidelijkheid: de mappen die iTunes aanmaakt op je hardeschijf moet je zo veel mogelijk uit wegblijven. iTunes werkt namelijk met een database en als je iets veranderd in die mappenstructuur kan het programma niks meer vinden.

Ga naar je Library, en klik op de kolom "toegevoegd", nu staan de nieuwste nummers bovenaan... dat zouden de MP3's moeten zijn.

Voortaan is het makkelijker om de bestanden die je gaat converteren eerst in een playlist te zetten, dan kun je de originelen in ieder geval in 1 keer vinden en wissen.

Bedankt voor de zeer waardevolle tips, ik kan aan nu de slag..... :D