van iCloud account naar iTunes zonder credit kaart

Mijn broertje heeft daarnet een nieuwe MacBook Air gekocht voor mijn broertje en hij had een iCloud account aan gemaakt en hij wil die nu koppelen met een iTunes en Mac app store account. Hij is pas 14 jaar en heeft dus geen credit kaart. Als ik de iCloud account geschikt wil makken voor iTunes en de Mac app store komt de optie om geen credit kaart te gebruiken niet naar voren, ook als ik het probeer via een gratis app in iTunes en de Mac app store. Weet iemand een manier om zonder een iTunes giftcard te kopen een iTunes en Mac app store account aan te maken?

[url=http://lmgtfy.com/?q=itunes+zonder+creditcard]Klik![/url]

[quote=jgmkoster url=http://www.onemorething.nl/community/topic/van-icloud-account-naar-itunes-zonder-credit-kaart#post-2423890 time=1340797463][url=http://lmgtfy.com/?q=itunes+zonder+creditcard]Klik![/url][/quote] Ja, maar daar staat niks over hoe je van een allen een iCloud account een itunes account kan makken zonder credit kaart.

Als je al in het bezit bent van een iCloud account ben je automatisch in het bezit van een zogenoemd Apple account.

[url=http://support.apple.com/kb/HT2534?viewlocale=nl_NL]Uitleg volgens Apple[/url]

Dus bij stap 5 kun je gewoon je account gegevens invullen ipv een nieuw account aanvragen.

(en je kunt altijd nog gewoon een nieuw account aanmaken, heb je tevens een nieuw iCloud account, maar wat maakt dat uit als deze net is aangemaakt. Er staat dan toch nog niks op qua info)

Download een gratis app via de app store in itunes en log in met je icloud apple id nu moet je je gegevens invullen en bij betaling staat geen