van os 9.1 naar os 9.2

weet iemand een site waar ik een update van macos 9.1 kan downloaden zodat ik in mac os 9.2 kom alvast bedankt

Je moet hier ff kijken:

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=75288

Als je op download klikt kom je in een veld waar je ook de Nederlandse versie kan downloaden.

Suc6!

Hieronder de link, maar het is een flinke (ongeveer 85 MB)

http://download.info.apple.com/Apple_Support_Area/Apple_Software_Updates/Dutch/Macintosh/System/Mac_OS_9.2.1_Update/Single-File/Mac_OS_9.2.1_Update.smi.bin

Prak daarna de update naar 9.2.2 (21 MB) er ook even achter:

http://download.info.apple.com/Apple_Support_Area/Apple_Software_Updates/Dutch/Macintosh/System/Mac_OS_9.2.2_Update/Single-File/Mac_OS_9.2.2_Update.smi.bin

Suck6

Bij de weg ... ik heb de originele cd's waar ik geen hol (meer) mee doe.

[quote:53f572752e="R_van_Heukelum"]Bij de weg ... ik heb de originele cd's waar ik geen hol (meer) mee doe.[/quote:53f572752e]

Verpatsen dan!
Voor een Habbekrats!
:stuck_out_tongue:
:wink:

Waarom wil je precies naar 9.2? 9.1 is namelijk het beste uit die serie 8)

Toevallig ben ik op dit moment ook 9.2 aan het downloaden, dit om het volgende: Ik kreeg een mailje van .net messenger service dat ik een belangrijke update voor msn messenger moest downloaden, anders zou ik het niet meer kunnen gebruiken. Naja. geen probleem dacht ik zo. Blijkt er natuurlijk geen update te zijn voor de 2.1 versie die ik gebruik [althans, niet dat ik die kan vinden] en moet ik 2.5 maar downloaden. Waarvoor je 9.2.2 nodig hebt! En zo is het cirkeltje rond. Wat een belachelijk iets is het toch soms.

Dat klopt! Helaas moet je nu MSN 2.5 gebruiken. Straks zou je 2.1 niet meer kunnen gebruiken. Ze hebben gelijk ervoor gezorgd dat de gebruikers van OS 8.6 straks of Mac Messenger (als deze dan werkt) moeten gebruiken. Hoe jaag je iemand weg?

Alleen in mijn ogen hadden ze net zo goed gelijk wat aanpassingen kunnen doen in 2.5 (emoticons, file transfer etc.). Maar nee!

Tsja, duidelijk....

Ik ben verder niet bekend met messenger, maar is er geen alternatief programma voor die ook inlogd op messenger, maar dat je wel in os 9.1 kunt blijven??

bedank..! :D ik heb t gevonden en gedownload , de reden dat ik het wilde is dat ik een bericht kreeg van msn ofzow dat er een nieuwe versie uit was (msn messenger 2.5) heb ik helemaal 9.2 geinstalleert bleek msn 25 precies t zelfde te zijn als 2.1 :cry:

Het is jammer dat MSN 2.5 niet geüpdated is met de nieuwe mogelijkheden en emoticons en zo. Hadden ze net zo goed gelijk kunnen doen!