VanDale voor Mac

Nu eindelijk op het einde van dit jaar!!

http://www.vandalexiv.nl/vandalexiv/algemeen/metcdrom.html

er is toch al een tijdje een vandale widget dat je kan gebruiken is even goed hoor

ja die widgets is vet relax 8)

Nee hoor de cd-rom bied veeeeel meer context dan een simpel antwoord op de on-line vandale versie!!

Tja, de CD-rom is idd veel uitgebreider, maar de vraag is of je die extra info nodig hebt/gebruikt. Een gratis widget tegenover 164,00 euro voor de cd-rom versie...ik weet wel wat ik zou kiezen!

Maar goed, het blijft een feit dat de cd-rom uitgebruider is :slight_smile:

Edit: die 165,00 euro is met boek, sorry! Maar toch: cdrom versie rond de 70 euro (Van Dale groot woordenboek HN)

Was al een tijdje bekend, en er is al een heel lijntje over: http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=46686&highlight=dale Ook daar uitgebreid discussie over de vraag of het al dat geld wel waard is (we hebben immers al....) Natuurlijk is het het geld waard: een echt woordenboek met alles er op en er aan op je mac. Dat bestond nog niet!

widget maakt volgens mij gebruik van het hedendaags nederlands van de site van van dale, das ongeveer 1/3 van de normale versie die je in boekvorm en dus op cdrom hebt.

daan.

brengt van Dale eindelijk een fantastisch mac-compatible naslagwerk uit waar jullie nota bene zelf in een [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=330987] petitie [/url] om gevraagd hebben is het weer niet goed omdat het geld kost...

[quote:ea0790ed35="iOhan"]Was al een tijdje bekend, en er is al een heel lijntje over: http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=46686&highlight=dale [/quote:ea0790ed35] Daar verder.