Varliksaccessoires betrouwbaar?

Hi,
Ik moet aan een nieuwe accu voor mijn MBP 17". Capaciteit nog maar 30%, gaat nog een half uur mee, waarna: poef, uit, zonder waarschuwing. Vervelend maar waar.
Ik vond dit: [url=http://www.varliksaccessoires.nl/a-11196144/-/apple-a1189-compatible-108v-68wh-replacement-battery-for-macbook-pro-a1189-ma458-ma458-a]Varliksaccessoires A1189 MBP 17" accu[/url]
Voor een heel lage prijs: € 57,-! De meeste aanbieders vragen van € 99 tot € 160.
Is iemand bekend met Varliksaccessoires? (geen "waarborg Webwinkels" o.i.d.) Ik koop nl. liever geen kat in een zak, maar ben wel graag goedkoop uit! :wink:
gr, Jos

Zie http://forum.fok.nl/topic/1364145

Hé bedankt Yaris!
Hè natuurlijk, goegel is ook mijn vriend :o
Liever niet dus, volop risico's ..
Ennuu, is die laatste post (1 juni) van henzelf, een omhoogschopper? :grin:
Verder zoeken dus.
gr, Jos

PS: de oops-smiley werkt niet goed.

Ik denk ook dat die laatste post van henzelf is. Zo uitermate positief in tegenstelling tot de andere berichten, dat is verdacht.

http://macbookfreak.com/macbook-batteries/

[quote=KingAchille url=http://www.onemorething.nl/community/topic/varliksaccessoires-betrouwbaar#post-2058648 time=1285184732]http://macbookfreak.com/macbook-batteries/[/quote]
Ziet er betrouwbaar uit! Een Wordpress site die ook nog eens Google Ads heeft lopen in z'n eigen shop! Ik zeg doen! :thumbsup:

EDIT:
Iets verder kijken dan m'n neus lang is, sorry :) Het is gewoon een eBay scraper, waarom dan niet meteen op eBay zelf kijken?

Zojuist gekocht bij BatteryKing.nl € 109,95 incl. btw en verzenden.
Geen zin in ellende van terugsturen, geld terug krijgen, enz. als de accu niet goed is o.i.d.
Ook op ebay ook veel aanbod van erg goedkope accu's.
Lekker goedkoop is wel verleidelijk, maar mij téveel kans op duurkoop.
bedankt voor jullie reacties
gr, Jos

BatteryKing.nl is goed. Pas nog batterijen bij gekocht voor GSM. Hier in België geleverd 4 dagen na bestelling.

[quote=iJos url=http://www.onemorething.nl/community/topic/varliksaccessoires-betrouwbaar#post-2058516 time=1285172996]Voor een heel lage prijs: € 57,-! De meeste aanbieders vragen van € 99 tot € 160.
Is iemand bekend met Varliksaccessoires? (geen "waarborg Webwinkels" o.i.d.) Ik koop nl. liever geen kat in een zak, maar ben wel graag goedkoop uit! :wink:[/quote]Ik heb toch zo'n idee dat dit wél betrouwbaar is. Het is namelijk een Apple A1189 [b]Compatible[/b], dus het is geen originele batterij van Apple. Na even verder zoeken zie ik dat de website precies dezelfde productafbeeldingen gebruikt als op: [url=http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35004~r.48825925]http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35004[/url]
En DealExtreme is een betrouwbare website. Die webshop heeft hem dus gewoon rechtstreeks via DealExtreme gekocht, jij kan dat dus ook doen, en dan ben je zelfs maar 42 euro kwijt.

Over de kwaliteit van de accu kan ik je echter niks vertellen, ik verwacht dat hij waarschijnlijk iets korter meegaat dan een originele Apple accu.

EDIT: Ik zag dat je al een andere had gekocht.

Varliksaccesoires.nl verkoopt spullen van dealextreme.com Ze hebben hun eigen webwinkel, maar alles komt van deze site. Ik kwam erachter toen mijn pakketje bezorgd werd, daarop stond: dealextreme.com, een winkel uit CHINA!! Alle spullen zijn merkloos en gevaarlijk als je ze in je macbook e.d. doet...

Liever wat meer geld uitgeven, voor een originele accu!

;-)

[quote=dvbeeten url=http://www.onemorething.nl/community/topic/varliksaccessoires-betrouwbaar#post-2158422 time=1296746806]...Alle spullen zijn merkloos en gevaarlijk als je ze in je macbook e.d. doet...[/quote]Merkloos is inderdaad altijd heel gevaarlijk.

Als er zo'n logootje van een bedrijf op wordt gedrukt, doen die dingen het opeens een stuk beter. :lol:

Mijn ex heeft al twee jaar een DealExtreme batterij in haar MacBook, en die is er maar wat blij mee.

Ik zou voor mijn zoon een petje bij Varliks bestellen, had hij al eerder gedaan en duurde toen heel lang, weet ik nog wel. Echter liep dit keer e.e.a. niet lekker met Paypal (bleef maar draaien) en kreeg toen dat betaling mislukt is. 2e Keer geprobeerd en toen kreeg ik als melding dat de betaling al gedaan was, maar nog steeds bestelling mislukt. Gisteren gemaild via de contactsite, geen reactie, vandaag weer gemaild, dat ik vandaag graag antwoord kreeg, weer geen reactie, t.n.t. Heel irritant allemaal... Moet ik straks weer een Paypal vordering doen, dat er niet betaald is :slant:

Varliks, heeft op de juiste correcte wijze alles naar tevredenheid afgerond! Ook via de mail een goed contact gehad, en de spullen op tijd afgeleverd.

En Karin is maar liefst twee uur lid van dit forum en heeft zeker al ongeveer 1 post op haar naam staan.

Dat geeft wel een betrouwbaar gevoel ja. :wink:

Nou, ik kreeg zèlf geen reactie :sealed: maar mijn zoon! In zijn Gmail, was er een zwart vlak, wat niet te lezen was, pas nadat je het zwarte vlak selecteerde, stond er dat er een bestelling was gedaan met dit en dat nummer en dat het in behandeling was. Niet wát voor een bestelling en niks-nada aan bijzonderheden. Nou ja, we wachten het maar af. De vorige keer duurde het ook 'slechts' een week of 5, 6.... Overigens, bij een shop als Deal Extreme en Focal Price bestellen is ook geen onverdeeld genoegen. Ik wacht al 6 weken (of is het nu zeven?) op een horloge tooltje. Vriend van mij bestelde een skin voor een MBP bij Everbuying.com en kreeg na heel lang wachten een Vaio skin de ander was niet op voorraad. Ach, of het nou een Apple of een Sony skin is, nietwaar? Weten die Europeanen veel wát ze kopen? :lol:

dus alles kom van dealextreme? van varlik zijn site ik heb de 26-07-2011 besteld en ik kreeg een mail da het 2 werkdagen zou duren en het is er nu nog niet:(

weet iemand meer hierover?

Ik weet niet of Varliks een eigen voorraad heeft, maar als ze rechtstreeks via Dealextreme leveren (en het product dus uit China moet komen) kan het nog wel even duren.

Bij Dealextreme duurt het doorgaans tussen de 2 tot 4 weken voordat je het product binnenhebt. Alleen dan zou het weer raar zijn dat Varliks aangeeft binnen 2 werkdagen te leveren.

Heb je al contact met Varliks opgenomen? Of reageren ze niet?

EDIT: Via Sidn.nl zie ik dat varliksaccessoires.nl op naam staat van Sandtronic IT. Via Google kom ik bij die naam uit op een [url=http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=69&t=82066&view=previous]topic op trosradar.nl[/url] over de website juulenjonah.nl die ook op naam van Sandtronic IT staat. Op die website juulenjonah.nl staat dat ze tot eind augustus op vakantie zijn. Ik ben bang dat je dus nog een tijd zal moeten wachten. Slordig echter dat ze die vakantiemelding ook niet op varliksaccessoires.nl zetten.

ja het was een verjaardags cadeau voor me zoontje:(
die is de 16e jarig:(
en als ik hun mail dan krijg ik geen antwoord:S

Nooit iets daar kopen! Ze verkopen maar enkele dingen uit voorraad, en ze vragen er veel meer voor! Koop AUB bij dealextreme, ik wacht nu al 5 weken op een pakketje! Slechte service! vragen verzendkosten terwijl ze dat niet betalen, niet doen dus!

Groeten een zeer ontevrede klant!

Och, je hebt DealExtreme, Everbuying, Focalprice, Budgetgadgets, ChinaBuye, BuyInCoins, Tmart, aHappyDeal (volgens mij een 2e winkel van dezelfde leverancier als Everbuying), Pandawill en nog vele anderen. Sommige spullen komen volgens mij van dezelfde fabrikant als het origineel en bij de ander heb je een (al dan niet goede) kopie in handen. Mijn zoon had eens een oplader voor z'n PSP nodig, € 15,00 standaard, € 1,95 met een verwisselbare netkabel, waar voor €1,00 nog even een Eurokabeltje bij moest...