vergeeld apple pro keyboard schoonkrijgen?

Ik heb me net een G4 mdd 1ghz gekocht omdat mijn 500mhz mijn iphone niet wou draaien door te oud systeem. Nu heb ik daar een pro mouse en keyboard bij gekregen. Nu is het zo dat vorige eigenaar blijkbaar rookte want de bovenkant van de toetsen is vergeeld.Dit geeft nogal een contrast met de rest van de opstelling vermits de muis nog mooi spierwit is enzo. Kan ik dit schoon krijgen?

Ik raad het je af. Bij mij ging 'ie kapot. :cry:

ik heb er nog wel 1. voor een leuk prijsje stuur ik hem op.

:smiley:

[img:2ce3e3321d]http://2aday.files.wordpress.com/2007/08/apple-bt-keyboard.jpg[/img:2ce3e3321d]

(Bekabeld)

Ik denk dat de Topic Starter een [b:32c6b328f3]pro[/b:32c6b328f3] keyboard wil?

even voor de duidelijkheid.. gaat het om een toetsenbord zoals hierboven afgebeeld of om de nieuwere toetsenborden? Die hierboven is namelijk gemakkelijk schoon te maken.. heb het zelf ook ooit gedaan en ze waren sprankelend wit naderhand.

je kan de toetsen er gewoon afwippen en dan wassen in een badje water met zeep dan ruikt het nog goed ook :D

ik heb zo al verschillende toetsenborden proper gemaakt

Je kan ze inderdaad eraf wippen en dan wassen. Tip: maak van tevoren een foto van het toetsenbord, zodat je daarna nog weet waar elk knopje moet. En laat ze uiteraard goed drogen, voordat je ze weer terug plaatst.

De schoonmaakdoekjes van Het Kruitvat...

ja de foto was ik bij mijzelf vergeten

dus heb ik zelf even een toetsenbord opgezocht

het is dit keyboard

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/67/Apple_Pro_Keyboard_white.jpg

Maar er zit vuil onder de doorzichtige plastic ook. Kan het kwaad als ik de vier kleine imbusjes losmaak en het keyboard openhaal zodat ik erbij kan?

[url=http://www.sterpin.net/uk/prokeyboarduk.htm]Cleaning the Keyboard[/url] :kleenex:

Je kunt het met silit bang proberen of met citroenzuur, let wel op dit is sterk spul dus probeer eerst een stukje en trek handschoenen aan :lol:

pech

[quote:502c4f40b2="macosxfreaky"]je kan de toetsen er gewoon afwippen en dan wassen in een badje water met zeep dan ruikt het nog goed ook :D

ik heb zo al verschillende toetsenborden proper gemaakt[/quote:502c4f40b2]
Beetje jammer alleen dat met die methode de geprinte letters, nummers en tekens wel steeds vager worden. :x Niet te hard schrobben dus! :wink:

Ik zou persoonlijk gewoon een nieuw toetsenbord kopen als ie zo vies is. Maar anders idd gewoon de toetsen loswippen en in een teiltje met lauw water en schoonmaakmiddel mikken.

ik heb liever dat de toetsen een beetje ofgaan dan een keyboard dat eruit ziet als die oude beige apple keyboards ;-) Vanavond beetje sleutelen en het keyboard splitsen :D