Verificatie mislukt??

Ik krijg sinds een aantal weken constant de melding verificatie van AppleID, maar als ik dan mijn wachtwoord in voer krijg ik verificatie mislukt, we can not process please try again later.
Wordt er helemaal gek van. Iemand ideeën voor een oplossing?

https://www.onemorething.nl/community/topic/verificatie-mislukt-4/

<p class="cite">Richard van Venrooij op 18 november 2019 om 21:33</p> Ik krijg sinds een aantal weken constant de melding verificatie van AppleID, maar als ik dan mijn wachtwoord in voer krijg ik verificatie mislukt, we can not process please try again later. Wordt er helemaal gek van. Iemand ideeën voor een oplossing?
Controleer even de instellingen van je router. Ik had afgelopen week hetzelfde. Toen bleek de firewall en de 'parental control' optie iets te strak te staan. Daarmee was/is hier het probleem opgelost.

Richard van Venrooij had per ongeluk 8 dubbele posts geplaatst maar het is nu wel erg jammer dat de conversatie en info uit de relevante post helemaal verdwenen is ??. Daar stond o.a. dat het ook op een ander WiFi netwerk én op 4G geprobeerd was en nog een heleboel andere dingen. Apple had er naar gekeken maar (nog) geen oplossing.

Bij mij lukt de verificatie wel, maar ik moet het wel elke dag doen op iPhone en iPad. Heb ergens gelezen dat dat komt omdat er meerdere app-updates zijn. Maar dat is toch onzin ? Waar komt dit vandaan ?

Aanvulling: zojuist in App Store gekeken, stonden er 22 updates klaar, toen ik klikte op “Werk alle bij” moest ik weer mijn wachtwoord opgeven. Vroeger was dat niet zo (maar ja, toen was alles beter?).

Ging te snel