Verloopstukje compoort --> USB voor wacom tab

Ik vroeg me af of er zoiets bestaat heb namelijk een powerbook en wil daar een wat oudere wacom op aansluiten. Deze heeft alleen zon ouderwetse compoort aansluiting. Weet iemand of dit werkt??Of dat er een verloopstukje voor is?

Alvast bedankt!

Com poort is een naamgeving door Microsoft van deze poort, maar hij heet [i:4779bef6b4]serial port[/i:4779bef6b4], oftewel een seriële poort. Zoek maar eens op Google met 'serial-usb, en je zult zien dat er aardig wat adapters zijn. Of het goed werkt? Geen idee.

(Info: http://en.wikipedia.org/wiki/Serial_port )

[quote:dc992931c4="Oppie"]Com poort is een naamgeving door Microsoft van deze poort, maar hij heet [i:dc992931c4]serial port[/i:dc992931c4], oftewel een seriële poort. Zoek maar eens op Google met 'serial-usb, en je zult zien dat er aardig wat adapters zijn. Of het goed werkt? Geen idee.

(Info: http://en.wikipedia.org/wiki/Serial_port )[/quote:dc992931c4]

OKe bedankt voor je reactie! Ik ga het even uitzoeken…

Volgens mij is dit wat je zoekt:

http://www.griffintechnology.com/products/imate/

Kijk even in de compatibiliteits lijst of jouw product er in voorkomt!

Ja, er zijn van die adapters. De prijs daarvan zal echter die van je Wacom aardig benaderen.


edit:

Wat is eigenlijk precies de aansluiting van je Wacom? Heeft die aan een oude Mac gehangen.
Of heeft hij echt een brede aansluiting, zoals die op PC’s gebruikelijk is?

In het eerste geval valt het wel mee en kun je die iMate proberen.

Het is zo een brede aansluiting denk dat het deze is maar of het ook gaat werken met de wacom software? [url]http://www.keyspan.com/products/usb/usa19hs/homepage.2.images.spml[/url]

lees ook [url=http://www.macosx.nl/?p=showarticle&art_id=1418]deze draad[/url] het 'functioneert' wel, ik heb het hier aan de gang gehad, maar je kan beter een usb tablet gebruiken.