Verschil mac IE en Safari bij layers?

Al tijdje bezig met eigen site (ja met beveiligde directories, dankzij de heren uit dit forum ;-) ) en zie klein verschil dat erg stoort in de voorpagina.

Kijk maar eens:
http://www.marcokramer.nl/

of zonder frameset:
http://www.marcokramer.nl/frameset/contentframe.html

Is een layer met backgroundpicture erin en tabel met tekst erop. Backgroundpicture is niet hetzelfde.

Maar klein ‘probleempje’ hoor :roll:

Ik zie geen verschil, zowel in safari als in IE 5.2

Kan je uitleggen wat het probleem is?

Zeker. De gif in de layer is niet geheel zichtbaar in safari: [img:4f2363dae1]http://web.macosx.nl/~m.kramer/screenshotje.gif[/img:4f2363dae1]

Vreemd genoeg wel in IE. Ik heb ff 2 screenshotjes overlkaar gezet in photoshop…
Zie je wel?

ten eerste kan dat prachtig met CSS allemaal... en ten tweede zie ik het hier in Safari perfect

Ah CSS, maar ik wou dit simpel houden dus op teksten in style sheets na verder niets. Maar ok, jij ziet m wel goed. Snap het niet gebruik nieuwste safari.

Anyways, leuk sharkplaatje. Van de oude G3 bronze laptopjes, niet?

Hee Marco,

Ik zie de randen met Safari ook prima. Maar als je zekerder wilt zijn, kan je dan geen tabellen gebruiken? Gevuld met slechts een kleur in de cell spacing of met een één-pixel gifje of zo?

Ik heb niet goed naar de rest van de code gekeken (ik snap ook niet alles) maar tabellen werken bij mij altijd prima en zijn ‘beheersbaarder’.

Sterkte d’rmee

Hoi Tiny/Mark Het is een gifje als background in een layer. Vooral ook vanwege driehoekjes en vierkantjes eraanvast verderop in site, plaatjes en tabellen en of tekst daar weer op. Ik wou je het w.woord nog ff mailen zodra mijn 'werk' erop staat. (dat is laatste onderdeel dan is ie compleet snappie).

Tot vlgde week vrijdag!

Ben benieuwd, MMMMMMarco ;)

tot Matrix idd…

Ik zal jullie en Danny later op de lijst in de thread zetten. Ik moet nu ff door met andere dingen. Als je wilt, mogen jullie de lijst in de thread ook aanvullen…

tiny