Vertraging

Ik had een vraag... Als ik het volume aanpas via mijn toetsenbord (USB apple) dan zie ik dat plaatje dat je krijgt als je volume aanpast niet direct op mijn beeld. Als ik op mute druk gaat het geluid ook niet meteen uit maar naar 1,5 sec. Het lijkt wel of er een vertraging in zit. Is dit bij mij alleen zo of hebben meer mensen dat?...

Ik heb een G5, totaal geen vertraging. Heel soms als ik em echt heel erg hard laat werken wil die iets trager reageren maar zeker geen 1,5 sec.

dat hebben meer mensen. Wanneer je eenmaal de volume aanpassing 1 maal hebt gedaan is het de volgende keren weer wat sneller. Als je mac nog bezig is met andere dingen kan de vertragingstijd helemaal oplopen. Maar 1,5seconde is wel erg lang, als dit altijd a 1,5 sec. duurt dan is er wat anders aan de hand, incidenteel kan dat wel voorkomen.

Is bij mij niet anders. Hoe meer applicaties bezig zijn hoe langer de vertraging.

[url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=70212&highlight=]Ik zeg maar niets...[/url]

dat "probleem" had ik ook tot dat ik meer geheugen had geplaatst. Nu werkt het direct.

Hier ook 1/1,5 seconde... Na het één keer gedaan te hebben is het weg, ra ra ra...

uiteraard doetie dit bij mij ook. maar als ik naar me hd luister, ratelt die dus lijkt er op dat er iets geladen moet worden voor het werkt??? Lijkt wel of dit ook 1 van die dingen is die eerst geladen/gecached moet worden voor het snel werkt.

just my 2c’s

[quote:0a66551226="chatsmit"]dat hebben meer mensen. Wanneer je eenmaal de volume aanpassing 1 maal hebt gedaan is het de volgende keren weer wat sneller. Als je mac nog bezig is met andere dingen kan de vertragingstijd helemaal oplopen. Maar 1,5seconde is wel erg lang, als dit altijd a 1,5 sec. duurt dan is er wat anders aan de hand, incidenteel kan dat wel voorkomen.[/quote:0a66551226]

Dit gebeurt bij mij wanneer hij tegelijkertijd een CD moet laden/mounten.

Cheers!