Vervanging van MSN Messenger

Ik heb ooit een ander programma'tje gehad waarmee je kunt msn-en. Het is een gratis programma'tje in ichat style, weet iemand waar ik het over heb?

Het is zeker nog steeds niet mogelijk om te msn-en met ichat?

Bedankt voor de reacties!

ik heb vrij recent geleerd dat je via jabber kan chatten met je msn buddies op iChat

[quote:132ed1a90a="MauZ"]ik heb vrij recent geleerd dat je via jabber kan chatten met je msn buddies op iChat[/quote:132ed1a90a]

Nou is mij nog niet gelukt :o

:finderoud:

Bespaar jullie de moeite, het gelijkt echt op niets. :sealed:

Ik ben onlangs overtuigd Adium’er geworden nu ben ik er erg tevreden van maar het heeft mij erg lang geduurd vooraleer alles naar mn wensen gekregen te hebben, je kan namelijk zo goed als alles aanpassen. Maar zeker het proberen waard, mss dat jij er rapper je draai mee hebt gevonden!

Adium.

http://www28.meebo.com/

msn het internet. werkt eenvoudig. etc… je hoeft geen stomme avaters te zien etc…

http://www.mercury.to/

Mercury werkt met MSN samen. en in nederlands en voor Apple…

succes

amsn

En kan iemand zich het programma'tje herrinneren van dat programma'tje?

Die avators kan ik niet uitstaan van anderen, maar al helemaal die vervl**kte msn namen niet, normaal gesproken gooi ik mensen met zo’n debiele @#$%^~~~ msn naam uit mijn lijst, maar er is ook een progje waarmee je mensen zelf een naam kan geven in je lijst, dus het verschil is;


Whazzup!!!

-------------------------------------------

Marietje zegt:

Hoi

Snap je?
 Ik heb een rothekel aan die debiele msn-namen.</p>

Adium :wink:

Adium :apple:

Ik heb een mod van Proteus die best aardig op iChat lijkt..

[img:cbbc688b93]http://www.flickr.com/images/spaceball.gif[/img:cbbc688b93]

[url=http://www.jabber.org.au/ichat]hier[/url] is een simpele tutorial over hoe je kan msnnen in iChat (je hebt geen aparte programma's zoals Psi ofzo nodig, alleen een jabber account ;) )

[quote:b50f77c59d="Fl@bber"]En kan iemand zich het programma'tje herrinneren van dat programma'tje?

Die avators kan ik niet uitstaan van anderen, maar al helemaal die vervl**kte msn namen niet, normaal gesproken gooi ik mensen met zo’n debiele @#$%^~~~ msn naam uit mijn lijst, maar er is ook een progje waarmee je mensen zelf een naam kan geven in je lijst, dus het verschil is;


Whazzup!!!

-------------------------------------------

Marietje zegt:

Hoi

Snap je?
 Ik heb een rothekel aan die debiele msn-namen.[/quote:b50f77c59d]
In Adium kan je je msn-contacten een alias geven, en eventueel ook een afbeelding van jouw keuze, bijvoorbeeld een foto van hen. (Als je er behoefte aan hebt hun debiele rotkoppen te zien... :P)</p>

Ik zou ook gewoon iChat gebruiken voor msn. Heb ze allemaal gebruikt, adium, amsn etc. maar het is gewoon makkelijk, fijn en overzichtelijk. Als je iChat niet wilt gebruiken kies dan voor AdiumX.

Maar probeer er een paar uit, en mak dan pas je keuze.

Het zou fijn zijn als iedereen het een keer met elkaar eens was. Hoe moet ik nu kiezen? Ik heb geen zin en tijd om alles uit te proberen.

Adium nemen, je kan instellen dat je van niemand een foto wil zien én geen idiote nicks maar ze gewoon zelf een naam geven. Alleen heb je geen audio/video mogelijkheden maar dat zal nu niet het probleem zijn.

Nee, de kinderen willen gewoon MSN'en want iedereen in de klas doet het .....

Dat gaat met Adium hoor, het ondersteunt zelfs heel wat protocollen.

Adium is de eenvoudige manier met de meeste functies en in iChat is de moeilijke manier met minder functies.

Weet ik wel te kiezen hoor :wink:

-En je hebt ook nog anderen zoals Mercury en aMSN, die erg log en lelijk zijn, maar wel de meeste mogelijkheden hebben, zoals webcammen en praten via het net. Kies deze enkel als je die functies nodig hebt, neem anders altijd Adium. Adium had eigenlijk net zo goed door Apple gemaakt kunnen zijn.