Verwachte levertijd iPhone 5c via Apple Store

Iemand van jullie enig idee op welke levertijd je moet rekenen als je online bij de Apple Store komende vrijdag je iPhone 5c koopt?

Nee, dat weet echt niemand. In de US de Duitse store is de levertijd nu 2-3 weken. Maar of dat iets zegt over de levertijd hier…

Enige dat ik weet is toen ze in Amerika te koop waren dat de voorraad er snel doorheen was. Die werd direct verzonden. Daarna moesten ze 2-4weken wachten. Nederland zal redelijke voorraad hebben denk ik omdat de extreme landen als Amerika en China al aantal keer bevoorraad zijn. Echter kan je de iphone 5C voor de standaard prijs van 599 ook al bij Wehkamp kopen.

Ook de UK store geeft 2-3 weken aan, en waarom zouden ze NL sneller uitleveren, dan mensen die reeds hebben besteld in UK store?

Bij de wehkamp kan je hem gewoon al bestellen… direct leverbaar… dat is al een week zo. dus morgen in huis :slight_smile:
Let op… Ik heb het over de iphone 5C dus niet de S.

En dan mag je hem ook nog eens in 26.000 stukjes betalen, voor het ultieme Amerikaanse gevoel erbij te krijgen.

:wink:

Ja van de Wehkamp wist ik. Maar wilde 'm graag bij Apple bestellen omdat ik dacht dat het misschien Duitse Phones waren oid en omdat je nog betaald voor thuiskopieheffing en verzendkosten. Hoeft bij Apple niet volgens mij.

Ik ga het maar gewoon zsm proberen en hopen op snelle levering.