Verwijderd

Verwijderd

Ik heb vorige week zo'n ding via eBay gekocht, tweedehandsje, en er nog geen spijt van. Installeren en instellen is een eitje, alleen de meegeleverde antenne is wat klein, maar dat is te verhelpen met een wat grotere metalen constructie en een beetje zoeken. Maar, mi. is het plezier vooral afhankelijk van de dekking van het DTT netwerk. En Eindhoven lijkt me een beetje ver weg. Zoek even op het Belgische Internet om een idee te krijgen van de dekking. Hier in Parijs is de dekking uitstekend. :innocent:

Eindhoven ligt op de BRT site in de 70% ontvangstkwaliteitcirkel. Ik heb een goede obstakelvrije skyline richting hasselt vanuit mijn woonkamer.

Dan is het de vraag of je de gok durft te nemen, wat betreft de ontvangst. De meegeleverde software is aangenaam en compleet, en het gebruiksgemak groot. Je zou er ook een versterkte antenne bij kunnen kopen, om het signaal te verbeteren. Maar ik vraag me af of 150€ plus een versterkte antenne de prijs waard is, voor 2 zenders. Bovendien is 'ie alleen geschikt voor televisie.