Verwijderd

Verwijderd

Ik weet niet of het met je problemen te maken heeft, maar voor de volledigheid: je gebruikt meerdere ID's op een pagina, wat niet mag (als je iets meerdere malen gebruiken wil, kun je class gebruiken). Ook klopt je doctype niet (je gebruikt namelijk geen frameset).

Er staan ook fouten op de pagina:

[code:1:5059a96ef1]<div id="d3"><div id="d2"[/code:1:5059a96ef1]

en dit:

[code:1:5059a96ef1]</div>></div>[/code:1:5059a96ef1]

het antwoord: http://www.alistapart.com/articles/horizdropdowns/

Verwijderd

ik veronderstel dat je eea aangepast hebt aan die pagina, want nu zitten er geen borders of rollovers meer in?

Verwijderd

Bekijk de CSS van mijn site eens. Ik heb in feite hetzelfde soort menu en dat werkt wel met vergroten en verkleinen. Kies even het 'spring' thema in de voorkeuren, dan zie je het duidelijker.

@tennapel Ik gebruik zowat dezelfde oplossing voor de menustructuur op mijn site. Ik heb dagen lopen etteren met IE6 tot ik over deze bug las die de veroorzaker was van de problemen. De [url=http://www.positioniseverything.net/explorer/dup-characters.html]duplicate characters bug[/url]. Ik zie hem nergens terug in je css... kijk ik er overheen, of heb jij het anders opgelost...

@kaydie:

Ik heb nooit last gehad van beschreven fenomeen. Bedenk wel dat ik de hele menu-structuur in een <dl> constructie heb gezet, om een wat logischer verband in het hele navigatieblok te krijgen als CSS uit staat. Misschien heeft dat wel invloed.

@tennapel Opgelost.. het was een verdwaalde bugfix die er bij het ontwerpen van de css in was blijven zitten. Ik kon hem er zonder problemen uit halen.