Verzoekje: laadt het WordPress css?

Ik ben wat met WordPress en themes aan het stoeien; heb alles op mijn webserver gezet. Toen ik het vandaag op het Windowsmachien op m'n werk wilde bekijken kwam ik niet verder dan de index en dan ook nog eens zonder css, bovendien leidden de linkjes nergens naartoe. Net thuisgekomen en het één en ander veranderd en ik ben benieuwd of [url=http://82.161.28.62/wordpress/]het[/url] nu wel naar behoren te voorschijn komt. TIA :)

Ja, maar zonder CSS. En de linkjes lopen naar http://g3.local/wordpress/ dus daar gaat iets niet goed met je instelllingen. De link naar je CSS is een lokale string:

@import url( http://g3.local/wordpress/wp-content/themes/tridarkness/style.css )

Dat gaat lekker dan :? Ik hoop dat een laatste wijziging van de instellingen wel iets heeft opgeleverd...

Jawel hoor, kijk maar eens hoe mooi!

[img:082472c1c5]http://www.noxbox.nl/files/dada.jpg[/img:082472c1c5]

Dat ik dat op m'n oude dag nog mag meemaken 8) Mijn hartelijke dank voor het klikken en de input!

Haha, je bent inderdaad al flink op leeftijd.

Nog even en je mag bij de supermarkt voor gaan: laat die oude meneer met dat pakje jus even voorgaan knaap! :evil: :mrgreen:

Bekt [url=http://www.nu.nl/news/512346/11/Staatssecretaris_wil_meer_respect.html] knaap[/url] in kwestie me vervolgens af dat hij met [i:2978c73dc6]'excellentie'[/i:2978c73dc6] aangesproken wenst te worden :sealed:

Lijkt me absoluut een entry op je blog waard!

:lol:

Complimenten aan DADA..

Mooi weblog!

Het ontwerp is niet van mij, ik heb twee themes tot één weten te breien, heb dat ook in de credits onderaan vermeld. Ik moet binnenkort eens gaan stoeien met Freeway en CSS Suite, ik moet me sowieso gaan verdiepen in CSS. Gisteren zag ik op het Windows-machien op m'n werk dat één en ander nog niet helemaal lekker loopt, sommige linkjes lopen dood en ik moet nog eens goed in die style.css duiken... Maar ik kan in ieder geval weer tikken in MacJournal :) Vanavond krijgt Apple er van langs, ik kan hun mail niet als spam filteren. Kreeg onlangs weer mail dat ik met Tiger weer voorop kon lopen terwijl ik gister tot half 4 's nachts bezig ben geweest met een clean install van Panther omdat de laatste update Java compleet vernacheld heeft...

Beter apple dan viagra mails ;)

Windows heb ik in 1 jaar 10 keer geinstalleerd… bij apple heb ik nog geen 1 keer moeten opnieuw installen… dus ben wel tevrede met mac… kom dan maar op met die mails… zolang het er niet 100 zijn :stuck_out_tongue: