video afspelen op Ipod Video

Heb recent zo'n leuk kleinnood gekocht en ben er erg van onder de indruk echter ik wil graag van iemand advies hoe mijn eigen video bestanden te converteren naar itunes en dan naar mijn Ipod. Wie kan me in eenvoudige bewoordingen verder helpen?

De zoekfunctie op deze site levert veel berichten op maar als je je video's in iTunes zet kan je ze ook nog converteren.

[url=http://www.splasm.com/products/index.html]Podner[/url] is echt het mooiste en makkelijkste wat er is om al je video's probleemloos op je ipod te laten afspelen. Drop en hop, klaar. Maar je mag ook via de zoekfunctie alle andere opties proberen natuurlijk (via quicktime, ffmpegX etc.) Het onderwerp is al menig x voorbij gekomen. Welkom trouwens. :wink:

Klik hier eens... http://lexilyn.be/videoconversies/page12/page12.html http://lexilyn.be/videoconversies/page14/page14.html

[quote:6b3ff4b6b9="Remon"]De zoekfunctie op deze site levert veel berichten op...[/quote:6b3ff4b6b9] Waarom zoeken als we een sticky hebben hierover ? :wink:

http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=66574