Video's maken geen geluid

Ik heb een ipod video 30GB gekocht en heb er een filmpje op gezet. Er is 1 probleem,er is geen geluid,weet er iemand wat te doen?

ah jah,en hoe verwijder ik foto’s?
nog 1 vraagje:ik downloade videoipodconvertor(of hoe de naam ook weer was),wanneer ik een filmpje converteerde,kreeg ik het niet naar itunes…
weet iemand wat te doen aan al deze problemen?
alvast bedankt :slight_smile:

[quote:54eb14be01="sawron"]Ik heb een ipod video 30GB gekocht en heb er een filmpje op gezet. Er is 1 probleem,er is geen geluid,weet er iemand wat te doen?[/quote:54eb14be01] http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=64693

[quote:54eb14be01=“sawron”]ah jah,en hoe verwijder ik foto’s?[/quote:54eb14be01]
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=304677

[quote:54eb14be01=“sawron”]nog 1 vraagje:ik downloade videoipodconvertor(of hoe de naam ook weer was),wanneer ik een filmpje converteerde,kreeg ik het niet naar itunes…[/quote:54eb14be01]
Lukt het ook niet met 1 van de andere programma’s ?
http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=868768#868768

Geen geluid komt omdat de oorspronkelijke film een mpeg-2 is. Als je even iSquint downloadt en je film daarop gooit en converteert werkt het wel. Voor de rest van je vragen geen tijd, moet nu weg. :innocent:

-> http://www.isquint.org/

Edit: unSOUND heeft wel tijd.

[quote:f157d14cd6="Zakske"]Geen geluid komt omdat de oorspronkelijke film een mpeg-2 is. Als je even iSquint downloadt en je film daarop gooit en converteert werkt het wel. Voor de rest van je vragen geen tijd, moet nu weg. :innocent:

-> http://www.isquint.org/

Edit: unSOUND heeft wel tijd.[/quote:f157d14cd6]

cool,maar em,hoe werkt isquint? je krijgt een soort bestand dat je niet echt kan openen =

[quote:ce4dece180="sawron"][quote:ce4dece180="Zakske"]Geen geluid komt omdat de oorspronkelijke film een mpeg-2 is. Als je even iSquint downloadt en je film daarop gooit en converteert werkt het wel. Voor de rest van je vragen geen tijd, moet nu weg. :innocent:

-> http://www.isquint.org/

Edit: unSOUND heeft wel tijd.[/quote:ce4dece180]

cool,maar em,hoe werkt isquint? je krijgt een soort bestand dat je niet echt kan openen =[/quote:ce4dece180]

iSquint komt gewoon in een DMG, die open je en het bestand sleep je naar je map programma’s. Je hebt toch wel eens eerder een programma geïnstalleerd?

ja...maar geen DMG bestand,en het rare is,als het lijkt of het aan het openen is,stopt het gewoon :s

Je downloadt het ding, dan staat er een bestand genaamd "iSquint1.5.dmg" op je bureaublad. Dubbelklik erop en het wordt zo'n witte schijf. Daarin staat het bestand "iSquint", [u:3d5e4e6eb6][b:3d5e4e6eb6]niet openen in de witte schijf[/u:3d5e4e6eb6][/b:3d5e4e6eb6], maar naar je map programma's slepen. Vervolgens sluit je de schijf en mikt hem weg.

Ga naar je map programma’s, dubbelklik op iSquint en… voilà!

Heb je geen PC?

Wat is dat nou voor achterlijke vraag... waarom zou je daar in godsnaam een "pc" voor moeten hebben? De eerste iPod was er zelfs enkel voor Mac. :?

Edit: of vraag je of de topic-starter een pc heeft? :innocent: