Viewsonic 220f CRT scherm

Ik heb een 225F gekoppeld aan mijn G5 en de kwaliteit is bijzonder goed. Maar mijn nieuw 220F CRT scherm, ook 22 inch, aan mijn G3 beige met ATI radeon 7000 (64 MB VRAM) valt een beetje tegen als het de scherpte van de letters betreft. Heeft iemand ervaringen en/of suggesties? Met dezelfde configuratie had ik wel een scherp beeld op een ouder AppleVision 17 inch CRT scherm. TIA

Mogelijke oplossingen : 1. De instellingen op je monitor zelf aanpassen. Zie de site van [url=http://www.viewsonic.com/support/userguides.cfm]Viewsonic[/url] voor de handleiding als je die niet zou hebben. 2. In Systeemvoorkeuren > Beeldschermen de resolutie aanpassen. 3. In Systeemvoorkeuren > Weergave het anti-aliasingniveau aanpassen. 4. [url=http://www.bresink.de/osx/TinkerTool.html]TinkerTool[/url] installeren. Daarmee kun je de font smoothing aanpassen.

Systeemvoorkeuren heb ik uitgeprobeerd, zonder resultaat. De hardware ook. Misschien kan Tinkertool helpen. Zal ik zeker eens uittesten. Bedankt. Ik moet wel toegeven dat het probleem erger is bij Word documenten dan bvb bij het surfen op het internet.