Virtual PC 7 nu op de website

Er staat een reclame in Macworld van september. Nu ook op de mactopia website. [url]http://www.microsoft.com/mac/products/virtualpc/virtualpc.aspx?pid=comingsoon[/url]

Vitrual PC 7

En waarom zijn we daar blij mee?

O’ja de belastingopgave die kunnen we dan invullen dat is de aanschaf wel waard :? Niet dus, dus waarom moeten we hier zo naar uitkijken??

WE hoeven niks. Er zijn plenty discussies over VP op het forum. I don't care.

Kom op, enige respect voor elkanders postings opbrengen is wel toegestaan hoor. Het is best een leuk nieuwtje, want er zijn toch veel mensen hier die gebruik maken van VPC.

[quote:c1238a78db="DutchMac"]En waarom zijn we daar blij mee?[/quote:c1238a78db]

Ik zie nergens in de post van cabbie dat hij er blij mee is…

[quote:c1238a78db=“DutchMac”]…dus waarom moeten we hier zo naar uitkijken??[/quote:c1238a78db]

Ik zie nergens in de post van cabbie dat hij of wie dan ook er naar uit heeft gekeken. Zelfs geen woorden als ‘eindelijk’ gebruikt waaruit je de SUGGESTIE zou kunnen krijgen dat hij er naar uit heeft gekeken…

Met andere woorden; heb je een goede verklaring voor jouw lompe manier van reageren of had je gewoon je dag niet. :wink:

Ik verwacht anders toch veel van VP7 hoor. Gauw even kijken dus.

Zoals iRuben al zegt, vind ik de manier van reageren DutchMac nogal lomp. Het is software voor de Mac die veel gebruikt wordt, o.a. door ondergetekende. Waarom? Om simpelweg te kunnen bekijken hoe een site er op IE onder Windows uitziet. Het jammere is dat ik daar echter nu een G4 voor moet gebruiken, i.p.v. m'n G5.

En ja, toevallig ben ik wél blij dat 'ie “Coming Soon” is.

Ik ben ook blij. Kan ik eindelijk weer Radiant draaien. (Om maps te designen voor 3D games).

[quote:8252fd9069="DutchMac"]En waarom zijn we daar blij mee?

O’ja de belastingopgave die kunnen we dan invullen dat is de aanschaf wel waard :? Niet dus, dus waarom moeten we hier zo naar uitkijken??[/quote:8252fd9069]
Ik dacht dat dit perfect lukt met Mozilla in OSX?

[quote:a96cbd9557="MacBjorn"]Ik verwacht anders toch veel van VP7 hoor. Gauw even kijken dus.[/quote:a96cbd9557] Het zal veel sneller moeten werken dan die versie 6.1 vooraleer ik die aankoop. Virtual PC 4 draait onder OS9 vlot, maar versie 6 in OSX is te traag. (althans op mijn G4 Beige 500 Mhz)