vlagbolletjes gezocht

Ik zoek vlagbolletjes zoals er hieronder een staat afgebeeld. Ik heb de hele reeks een tijdje geleden gezien op xicons.com maar ik kan ze nu niet meer vinden. Wie weet de serie (met een stuk of 25 landen) te vinden?

[img:b10b83da83]http://web.macosx.nl/~lucasraggers/pics/forumplaatje/vlag.png[/img:b10b83da83]

kan je ze niet zelf maken met een batch verwerking? begrijp natuurlijk dat je daar geen zin in hebt. zal wel ff googelen voor je.

daan.

[quote:bf3d1dfd2e="hansenonline"]kan je ze niet zelf maken met een batch verwerking? begrijp natuurlijk dat je daar geen zin in hebt. zal wel ff googelen voor je.

daan.[/quote:bf3d1dfd2e]
Dat is de m’n laatste redmiddel inderdaad, maar ik weet nu eenmaal dat ze bestaan als iconset. Daarnaast zijn sommige vlaggen lastig na te maken.

kijk [url=http://duena.telenet.be/Linkpage3b.htm]hier[/url] of [url=http://www.macupdate.com/multimedia.php?sub=7]hier[/url] eens.

daan.

http://66.102.9.104/search?q=cache:cPmkDo6BHm0J:www.xicons.com/details/797.html+mac+os+x+countries+icons&hl=nl

Dat is de Google-cache. Als je m via de gewone link probeer te bekijken krijg je een melding dat de “set” niet beschikbaar is om te bekijken. Hij is er dus wel. Misschien kost ie nu geld ofzo.

Edit:
Je kan m overigens wel gewoon downloaden (de 2e set):
http://www.xicons.com/downloads/0797flagbuttons2.sit

Edit 2:
De website van de makers: http://www.watiworks.com/new/index.html
Ze hebben de iconen verkocht aan een bedrijf. Wat ik overigens wel raar vind aangezien de icons sprekend op die van Apple (http://www.apple.com/itunes/) lijken.

Edit 3 (ja, ik blijf aan t editten):
http://66.102.9.104/search?q=cache:9EPkpS9YdpgJ:www.xicons.com/details/639.html+mac+os+x+icons+flag+buttons&hl=nl

Dat is de eerste set.

OReason, hardstikke bedankt! Dat is dus precies de set die ik zocht, maar niet kon vinden op xicons (na minstens 100 pagina's te hebben doorlopen).

Volgens mij bedoelen ze met die ‘leading company’ Apple, want ze zijn inderdaad identiek.

Geen dank :). Wel vaag dat je ze nog kan downloaden op Xicons.