Vlekken op Macbook Pro 13 Inch

Beste Lezers,

Mijn macbook is een maand oud, toch heb ik vlekken op het aluminium van mijn Macbook,
ik ben van mening dat een foto het meest verteld. Zie foto:

[img]/uploads/community/fe7db99059febaa6fff23bfc6acb84b7fd38224d_0.jpeg[/img]

Ik ben naar de Mediamarkt toe gegaan, zij zeggen dat het door de uitscheiding van mijn handen komt, echter is het "niet" weg te halen met professioneel schoonmaakspul. De Mediamarkt zegt; ja, jammer.

Omdat ik dit frapant vind, heb ik Apple Care opgebeld. Meneer van Apple zegt dat dit niet kan en dat er een notitie is gemaakt van het probleem.
Volgende week donderdag heb ik een afspraak met Apple Genius Bar te Leidseplein. Mijn vraag is, heeft iemand hier ervaring mee? Ikzelf niet, terwijl dit mijn 3e macbook is, er een paar Imacs in huis aanwezig zijn, en nog nooit dit probleem heb ondervonden.

Ik hoop hier duidelijkheid te verkrijgen.

http://www.onemorething.nl/community/topic/macbook-pro-witte-waas-op-aluminium-unibody

En er was er nog een.

Zorg gewoon dat je een nieuwe krijgt of dat zij het oplossen, hij is immers nog maar een maand jong.

Het is bekend dat het zweet van sommige mensen kan reageren met het aluminium van de MacBook's. Variƫrend van de zwarte "slijtage" puntjes tot witte wazen. Ik heb het al vaker gezien. Je hebt zeker kans dat ze het gaan oplossen, maar dan zit je daar over een maand weer. Je kan er dan voor kiezen op een topcase beschermer aan te brengen:

http://store.moshimonde.com/macbook/palmguard.html?gclid=CIrghvifkKkCFQzNKgodPHcopg

[quote=Nielsvr url=http://www.onemorething.nl/community/topic/vlekken-op-macbook-pro-13-inch#post-2473050 time=1349694543]Het is bekend dat het zweet van sommige mensen kan reageren met het aluminium van de MacBook's.[/quote]

Dat zijn waarschijnlijk de mensen die net iets 'te hard' werken. :lol:

[mod name=Hansi2124 url=/profiel/hansi2124]Topic hoort niet thuis in subforum One More Thing (wat alleen gebruikt dient te worden voor topics welke gaan over deze site, podcast of app van OMT). Daarom verplaatst naar dit subforum.
Daarnaast graag verder in het door JeroenJK gevonden topic. Graag altijd eerst zoeken voordat je een topic aanmaakt; misschien was iemand je al voor.... :wink:[/mod]