VOB naar quicktime

ik heb een dvd geript weet iemand hoe ik hem naar een quicktime filmpje zet ik heb ffmpeg al geprobeert maar dat werkt niet. Weet iemand een ander programma?

kun je hem niet importeren in imovie en dan deel?

suc6 Sam

[quote:2dbbb969dd="iPod Jimmy"]ik heb een dvd geript weet iemand hoe ik hem naar een quicktime filmpje zet ik heb ffmpeg al geprobeert maar dat werkt niet. [/quote:2dbbb969dd] Vertaling: "Heb ffmpeg al geprobeerd, maar het lukt mij niet." Dat jou iets niet lukt, betekend niet dat het niet werkt.

Wat heb je geprobeerd, en met welke instellingen ?

Handbrake al geprobeerd? http://versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/21117

Yep, Handbrake MOET je hebben. Je kan zelfs de doelgrootte van je eindresultaat kiezen. Klik ook op "Picture Settings" en vink "Deinterlace Picture" aan om een nog beter resultaat te bekomen. Is het één enkele VOB-file die je naar Quicktime wil omzetten dan kan je ook DropDV eens proberen... http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/23670 Dit is wel shareware en de DV-file is mega-groot. Mooi is wel dat het resultaat ineens wordt afgeleverd als een iMovie-project.

[url=http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/18765]OpenShiiva[/url]

Streamclip zou het moeten kunnen doen. ook op versiontracker.com te halen

MPEGstreamclip werkt bij mij niet om VOB-files naar mov te converteren. Ik gebruik het wel om mpeg's te converteren naar mov. Raar genoeg heb ik pas ontdekt dat dit ook met Powerpoint gaat!!! Ik denk dat je kan besluiten... DVD of VIDEO_TS-map naar Quicktime -> Handbrake Aparte VOB-file naar Quicktime -> OpenShiiva (met dank aan Wenkie voor de tip)

:wink: