voeding voor extra interne schijven

Ik wil een paar extra schijven in de G5 zetten. De originele bays zij al vol dus dat wordt knutselen. Waar ga ik de voeding vandaan halen? Is er zoiets als een splitter te koop voor de voeding?

Ik denk dat de Wiebetech G5 Jam Internal Mounting Kit wel iets voor je kan zijn zie [url=http://www.wiebetech.com/products/G5JamExpress.php]deze link[/url].

Succes,

Groet,
Job

Die van Maxupgrades zijn beter,... en volgens mij zelfs een stuk goedkoper.

http://www.maxupgrades.com/istore/index.cfm

Er is al wel wat geschreven hier in de forums.

Mijn G5 2 x 2,5Ghz heeft inmiddels 4 HD’s.
1 x 74GB Raptor als (race) opstartschijf. Op 10.000 rpm.
1 x 160GB Als 1ste backup. Dat was de standaard schijf.
1 x Striped 2 x 250GB als back up van de back up.

De kit van maxupgrades is erg simpel in de bouwen.
Jammer dat de voeding een beetje rommelig door de machine loopt.
Exclusief de harde schijven, maar inclusief de SATA kaart, heb ik ± 6 maanden geleden 220 EURO betaald.

:?

Een interne FW schijf op je moederbord prikken?

Net als in de pc wereld kan je de voedingstekkers "splitten" met goedkope splits kabeltjes. Waar je wel op moet letten is dat een opgesplitste kabel beter gedeelt kan worden met een dvd drive dan met 2 HD's. Dit omdat beide continu spanning vragen en de DVD drive alleen als er een disk inzit. Of je weet bijvoorbeeld dat je niet alle schijven continu gebruikt. Zo zal de bootschijf bijna continu stroom vragen, dus die aansluiting kan je zeker niet opdelen, maar alle extra HD's kan je mits je ze niet lange tijd tegelijk gebruikt, wel opdelen. ps:let wel op dat er meer warmteontwikkeling in de kast ontstaatdus de ventilatoren zullen meer geluid maken. Om deze reden gebruik ik liever externe HD's

Ik heb even rondgekeken op het net. Ik vond bij MyCom (pc shop) een stroomplitter en satakabels. Die gaan werken in de Mac?