vraagje over tv op macbook

ik heb eens een vraag ik heb al aan het rond lezen geweest voor tv kijken op macbook .maar nu zag ik in het bladje van carrefour dat er zo een stickje is voor tv te kijken op mijn macbook nu is de vraag als ik zo een stickje koop kan ik da gewoon thuis direct op mijn macbook tv kijken

dan moeten we eerst weten wat voor stickje jij in het bladje van de carrefour hebt zien staan anders kunnen wij je moeilijk helpen er zijn namelijk veel verschillende stickjes en er werkt maar een klein gedeelte op macs dus misschien heb je een typenummer of zoiets en nu ga ik een punt typen.

:)

[/leestekens-aan]

Edit: Als ik me niet vergis is het deze:
http://www.terratec.net/en/products/technical-data/produkte_technische_daten_en_97968.html

[img]/uploads/community/6bdec3115e2ea539cb80c1342078f01abb400362_0.png[/img]

[quote]
[b]System requirements PC/Netbook/Notebook[/b]

* Windows XP (Service Pack 2 & 3) / Windows Vista (Service Pack 1 & 2) / Windows 7
[/quote]

Dus dat gaat niet werken. Of je moet Windows op je MacBook draaien.

Je hebt ook dit soort stickjes die wel werken met de Mac (oa van Elgato), maar hou er rekening mee dat je dan alleen zenders kunt ontvangen die gratis worden uitgezonden. In Nederland zijn dat alleen NL1,2+3 en ik geloof ook de regionale zenders.

Voor andere (commerciële zenders) heb je een abonnement, chipkaart en chipkaart module nodig (die passen niet in de stickjes).

Of met een gewone kabelaansluitingen en de [url=http://www.elgato.com/elgato/int/mainmenu/products/tuner/hybrid08/product1.en.html]Eye TV Hybrid[/url]. Zo kijken wij hier ook tv op onze Macs.
[img]http://images1.elgato.com/elgato/int/mainmenu/products/tuner/hybrid08/product1/viewProduct/0/image_en/EyeTV-Hybrid-overview-EN.jpg?20100107155931[/img]
[img]http://www.elgato.com/elgato/int/mainmenu/products/tuner/hybrid08/product4/viewProduct/0/image1/int_hyb_gallery_01.jpg[/img]
Deze is in de [url=http://store.apple.com/nl/product/TS588ZM/A]Apple Store[/url] te koop of als je in België woont ook bij een [url=http://www.switchshops.be/products.php?lang=NL&catno=299&subcatno=381&articleno=4485]Switch Shop[/url].

ok,bedankt allemaal.