vragen over iPhoto en presentatie

Hoi, leuk forum om te bezoeken en 'k heb gelijk wat vragen die hopelijk niet eerder zijn gesteld:

Het gaat over iPhoto

1:
Kun je je diapresentatie branden met al zijn effecten op een schijf om op een PC te kunnen afspelen en krijg je dan hetzelfde te zien zoals op je eigen Mac?
Als het “nee” is, welke andere mogelijkheid is er om de dia-presentatie op je Mac (met bijbehorende muziek e.d.) op een wintelbak te kunnen neerzetten behalve een powerpoint presentatie?
2:
Hoe komt het dat als je je foto’s in iPhoto hebt staan(genummerd en wel) en je deze vanuit een nieuw aangemaakte map wilt branden om op een wintelbak te kunnen tonen,ze op de gebrande
cd gewoon door elkaar staan zonder jouw aangemaakte volgorde?

Sorry voor de vele vragen maar hopelijk weet iemand een goeie oplossing
Bedankt alvast.

1 - Ja, dat kan als je uw slideshow exporteert naar iDvd, dan maak je er als hetware een film van die je dan gewoon afspeelt in de dvdspeler van je computer of tv.

2 - Dat komt allicht doordat iPhoto bijhoudt per album in welke volgorde dat staat etc, die info gaat verloren als je enkel de files gaat schrijven op cd. Dan zal hij ordenen op datum van aanmaken of type etc, hij ordent op hetgeen jij zegt hem te ordenen.

Hey,

Heb eigenlijk niet zo veel verstand van iPhoto, maar denk dat je je post beter in de iApps forum kan posten waar het denk ik ook thuis hoort.

Veel sussces ermee