Vrouw slikt AirPods per ongeluk in en neemt zeer bijzonder geluid op

AirPods inslikken is niet het meest slimme wat je kunt doen. Toch heeft dat er wel voor gezorgd dat we weer wat meer over het gadget weten.

Dit topic dient als reactie-hub voor bovenstaand artikel. Via dit topic kun je op het artikel reageren. Je reactie wordt ook automatisch onder het artikel op de website getoond.

Wat een vreselijke verhalen. Nu maar hopen dat ze bij  geen tijd hebben om ze te lezen anders komen ze straks nog in de verleiding om de stems (die witte uitstekende tentpalen) nog verlengen…

Nou, dat zal wel meevallen… Misschien een explicite waarschuwing in de trant van: Do NOT ingest. AirPods are meant for external use only of zo, want daarmee hebben ze zich dan voldoende ingedekt.

Misschien dat de FTC er dan nog een waarschuwing bij wil: Contains small parts; may be harmful for children under the age of 3. Maar dan heb je het echt wel gehad.

Sommige modellen van magnetron-ovens hebben in de gebruikshandleiding voor de Amerikaanse markt vandaag de dag nog steeds een waarschuwing staan dat je er toch echt geen levende wezens in moet stoppen, want daar is het ding niet geschikt voor. Dit was naar aanleiding van een inmiddels heel oud verhaal. Maar in de USA is een waarschuwing meestal al voldoende om je in te dekken; uiterlijke wijzigingen zijn daar meestal niet voor nodig. Tenzuh er natuurlijk idioten zijn die dit zelf ook gaan proberen…

Dank voor deze geruststellende woorden.
Nu alleen nog een loupe met 200 maal vergroting om de kleine lettertjes in de bijsluiters leesbaar te maken